Zynppp1 Arkadaşlar doğumun mide bulantısıyla bi alakası varmı bugün 3 4 defadır midem bulanıyor ağzım su doluyor ve sürekli gazım var sürekli tuvalete çıkma isteği var 39+3 üm sizce doktorluk bi durum var mı
Ozlemmmmm Zynppp1 annem sancin oldugunda midende cok bulaniuor demisti, belki de dogum yaklasitigina dair bi belirtidir cnm bende 39 +4 m sirtim agriyor bir saattir ama baska hicbir belirti yok merak icindeyim
Demmo Zynppp1 ben soracaktım surda bekleyeyim bi bende benimde yaklaşık 2 saattir sürekli gazım var gibi ve çok hafif ağrım oluyor çok panik oldum hatta şuan ağrı aralıklarını yazıyorum birileri bizi aydınlatsa 🙋♀️
DuyguAlkan Zynppp1 benim de bi kere sancıdan bulandı banyonun ortasına kustum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ama iki gündür sabahları çok bulanıyor 🤷🏻♀️
Ayshe320 Zynppp1 mide bulantısı hazımsızlık ishal dogum belirtisiymiş hadi inşşaaşşah bir avazda saglıklı sıhatlii 💕🙏🙏
Zynppp1 Ozlemmmmm benimde aynı sekilde belim çok ağrıyo bi anda ama dinlenince geçiyor ayağa kalktığım gibi yine ağrı hissediyorum 🤷♀️
Ozlemmmmm Demmo agri nerede oluyor bende 1 saattir sirt agrisi cekiyorumda ayni karnimda siskinlik var gaz gbi sanki afedersin ciksa rahatlicakmisim gibi
Demmo Ozlemmmmm ilk önce alt tarafta ağrım vardı şimdi hafif hafif belimde var sürekli çiş yapmak istiyorum ve gaz çıkartsam sanki herşey geçecek. Ama ağrı aralklarm düzensiz yine de şuan k9rkuyorum 37 haftaligim
Zynppp1 Ozlemmmmm benim tam bel boşluğum ağrıyor adet olucakmısım gibi bi ağrı oluyor lavaboya gittiğimde afedersiniz zorla yapıyorum ama çok varmış gibi hissediyorum
Demmo Bir de oğlan çok kipirdiyordu o arada alta çok ağrı vuruyordu şimdi durdu karnım taş gibi oldu regl olacağım zamanlardaki gibi hissediyorum kendimi ve saçma sapan bir yorgunluk çöktü birden 🤷♀️
DuyguAlkan Zynppp1 sancım nöbet gibi geldi lavaboya gittim bi 5 dk sürdü ama adet sancısı gibi şiddetli geçti . Yoksa saat başı gelse giderdim. Sende nasıl oldu ?
Zynppp1 DuyguAlkan benim sancı değil işte sürekli midem bulanıyor bugün şu an daha da şiddetlendi bide belim ağrıyor sancı değil sanırım bu yasadıklarım
DuyguAlkan Zynppp1 sancı olsa anlatsın canım benim ağrıdan tüm vücudum terliyor🤦🏻♀️ Şu filimlerde hamile kadınların terini silerler Yâ bana abartı gelirdi. Benim ağzıma gözüme kaçıyor sancı esnasında ki terim .
Han Ayshe320 ay bnm midem bulanyor yanyor 5 gündür ishalim belim kasklarm çok agryor uzanınca bile gecmiyor agrı napcam şaşrdım acaba neden oluyor diycektim allah razi olsun bu arada 40 haftalık hamileyim