Pnrtmcaa Ozlemmpapatyaa marketlerde eczanelerde var her yerde var hem vücuda giren bişey yok hemde çok rahatlatıyor
Nahirep Ozlemmpapatyaa ben saatlerce ağladığım günleri bilirim nefessizlikten ama papatya gercekten iyi gelcek ilk zamanlar faydasız gıbı gözüksede zamanla açılıyor az sabırlı olun her gece yatmadan yapın benim piskolojim bozulmuştu doğuma kadar böyle devam edıcek dıye şükür daha iyi oldum sigara ve ağır alerjik kokulardan uzak durun tekrar tıkanma yapıyor
Seda3536 Ozlemmpapatyaa tuzlu su yada sirkeyi suyla karıştırıp çekebilirsin beni onlar rahatlattı hemde mikrobu kırdığı için rahatlıyor insan rabbim şifa versin inş
tulay06 Ozlemmpapatyaa bebeklerde kullanılan serum fizyolojikten kullan. Ben öyle yapıyorum ve hemen açıyor. Hiçbir zararı da yok.
Ecmdlra Bende asla uyuyamıyordum ama hava nemlendiricisi aldım bebek için zaten alıcaktım şimdiden alıp kendim de kullanıyorum cok rahatladım kullandıgımdan beri odayı hem ferahlatıyor nemlendiriyor ve içerdeki havayı temizliyor kesinlikle öneririm