Cansuarenn Hafta 4 günlük olduk ve doğuma az zamanımız kaldı. İsim konusunda uyum ve tavsiyesi olan var mı acaba. ADAR ASLAN düşünüyorum sizce nasıl canım hamislerim😇
Alpaslanim Cansuarenn Alp Aslan koyacagiz bizde. Aslan ismine bayılıyorum tek koyacaktk ama cevremiz cok garipsedi. Tabi etkisinde kaldim bende. Alp ekledik basina. Adar Aslan uyumlu gelmedi pek bana ama kendi tercihiniz icinize sindiyse koyun bence🌼
Serdem304 Cansuarenn çok güzel bence Adar🥰, bizde Gulan düşünüyoruz kızımızın doğuma Mayısa denk geleceği için ❤️🌹
hatice-90 merhabalar her isimi kendine özel güzeldir ama söylemesi zor galiba aslan güzel bi isim Ama adarla olmamış
ipekveatlas aslan bence çok güzel ama adar için aynı şeyi düşünmüyorum tabiki bu benim kendi fikrim siz beğendiyseniz kimse bişey diyemez
Kbrkbrr Oğlumun adı ☺️ Çok seviyo ismini bizde çok severek koyduk bu ismi. Adar diye seslenince herkes dönüp bakıyo duyulmamış bi isim olduğu için. Anlamıda mart demek. İçinize sindiyse gayet güzel 👍
Cansuarenn Kbrkbrr adaş annesi olması sevindirici. Bende beğendim aslında uzun ömürlü olsun oğlunuz. Herhalde adar aslan olcak bizimde 😇
Kbrkbrr Cansuarenn Allah sağlıklı güzel ömürler versin bütün annelerin çocuklarına inşallah ömürleri boyunca ayaklarına taş değmesin 🙏
Gizemsgumgum Adar ismi çok güzel ben de çok seviyorum adar ismine yabancı olanlar adar Aslan’ı yakıştırmayabilir ama bence olmuş 🙂
Cansuarenn Gizemsgumgum kendini doğru anlayamayanlar diye ayırıyoruz onları. Biz adarla devam edelim 😊
Gizemsgumgum Cansuarenn ben de aram ya da renas düşünüyorum aslında ardıl da çok güzel ama kuzenim koydu o ismi maalesef benden önce adar da konuldu :)