iremss merve2306 bence evet hastanede kullanmadm ama kanamanın yoğn devam ettiği günlerde evde kullandm
ozmus merve2306 kesinlikle çok gerekli. Ben 1 paket almıştım sonrasında o kadar rahattı ki 2 paket daha alıp kullandım. İlk başta gereksiz görmüştüm bende ama çok gerekliymiiş
Asel2520 merve2306 nedense bende aldım sezeryan doğum oldu sadece 1 tane kullandım hastanede bana onu kullandırtmadılar evede gelince yoğun kanamam yoktu ped kullanmıştım ama alan herkes kullanmış çok memnun. Yinede bir paket atın
ozmus Mrv1007 1 paket yetmiyor. Gerçekten o kadar rahat ki. Bence daha fazla alın. Bende 1 paket almıştım bittikten sonra aldm yine
blueberyy00 Asel2520 hastanede ne kullandınız neye izin veriyorlar bende sezeryan olcam almayı düşünüyorum ama kullandirmazlarsa diye kararsizim
Sinemkk Benim elimde yetişkin hasta bezlerinden vardı. Geçen sene bi ameliyat geçirdim onun için almış kalanları saklamıştım. Depend daha mı iyi yoksa bu bezler de olur mu acaba tecrübe edinen var mı?
Melike0657 Sinemkk ben depend aldım ilk doğumumda da kullanmıştım çok rahat oldu ama devlet hastanesi ve şehir hastanelerinde hasta bezi aldırıyorlarmışödiye duydum depend enfeksiyona sebep olabiliyormuş hasta bezi daha hijyenikmişm diyorlar
Xxz Sinemkk O bezden varsa o da olur ama lavaboya gittiğinde açıp oturmak çok zor oluyo onu mu tutucan falan zor oluyodu ben ikisini de kullandım depent daha rahat tabiki
Askmeyvesininannesi merve2306 valla ilk doğumda 1 hafta beni o götürdü. Harika bişe. Bence çok gerekli.
Aryaablaoldu merve2306 kesinlikle gerekli olduğunu düşünmüyorum zaten sezaryen de kesi yerinin üstüne geliyo bence hiç olmaması gereken bi durum bu. İlk doğumda almadım ilk gün hasta bezi kullandim ikinci gün normal gece pedi kullandim zaten haziranda doğum yaptim pede bile tahammül edemiyodum
Aselinkooo 2 paket kullandım çok memnun kaldım. 1 paket alın kanama çok olursa 2.paketi de alırsınız. Normal doğum yapmıştım kanamam çoktu.
Deryy merve2306 normal doğum yaptım hastanede ilk gün çok yoğun kanamam olmuştu kesinlikle gerkli En azından ilk hafta için 👍
Nazlimom merve2306 geçen biri yazmıştı depend dikişleri nemli tuttuğu icin hemsire cıkarttırmıs hasta bezi vermisti bende kararsızım
Yigitinannesi_ Nazlimom aksine bnmde karnımı toplamisti onu takınca daha rahat oluyodum zatn 3 4 gun sıvı geçirmez bant yaptılar bana
ozgese-s Benim gittiğim hastane kullandırmıyor bende almıştım bence hastanene sor öyle al derim canım