hunilimom Mervyss benim kilo İLE sıkıntım yok zaten doktorum da kilo vermemi istiyor diyetisyene gönderdi tek avantajım boyum uzun göstermiyorum kilomu biraz göbek var 😂
Mervyss hunilimom ay aslında ben de ama kocam benimle şimdiden uğraşıyor 🥲😂 ben de kendimi rahat hissetmiyorum
hunilimom Mervyss kocan kendine baksın benimki de benimle dalga geçiyordu 2 kilo fazlam varmış ondan 😂😂 dengeli ve düzenli beslenirsen almazsın
Mervyss hunilimom ay işin gıcık tarafı kocam kendine bakıyor 😢 sporunu eksik etmez çok fit öyle yapıcam canım yoksa çok üzülürüm
hunilimom Mervyss benim doktorum 12. Haftadan sonra hamile yogası ve pilatesi yapmamı istedi ben YouTube da iyi birini bulamadım
Mervyss hunilimom canımm İngilizce yaz yabancılar daha güzel yapıyor şimdi ben de risk var umarım geçer:(
Handekrkr Ya bende kilo aldım gerçekten ve ödemim de var ama 🥺 70 kg ile hamile kaldım, suan 18.haftadayız , 78 gösteriyor tartı 🥺hızlı mi kilo alıyorum , yoksa bunun birazı ödem mi bilemiyorum 😒. Yağdan sadece 1.5 -2 kg aldım gösteriyor mesela tartı
Kbrmoms_ Bende 69 kilo ile hamile kaldım 12 haftamdayım 72 oldum bile zaten kilolu hamile kaldım ve bu kadar hızlı kilo aldım o yüzden yarından itibaren sağlıklı beslenerek daha yavas kilo almayı hedefliyorum bide bunun vermesini düşünmek lazım
yarenaygk34 Mervyss ben mesela ekmek börek pilav tarzı şeyler tükettiğimde rahatsız oluyorum mideme çok dokunuyot haftasonu biraz abarttım yarından itibaren dikkat edecem kendinizi aç bırakmadan sebze ağırlıklı beslenebilirsiniz protein olarak da haşlanmış yumurta tavuk vs dengelerim bu şekilde çok almadan tamamlarım inş hamileliğimi
marsel_ve_annesi Eslem_1 aslında ben kendimde aşırı kilo alanlardanım su içsem kilo alırım ve 4ay riskli hamilelik olduğundan yattığım için baya kilo aldım normalde de zayıf birisi değilim zaten ama ben takmıyorum bebiş sağlıkla gelsin de sonra sıkı bi diyete spora falan başlarım zaten her türlü veririm yani o kiloları ama şuan sadece bebeğe odaklıyım Bende çok meyve tuketiyorum evet kilo aldırıyo malesef😵💫
Eslem_1 marsel_ve_annesi evet bebek sağlıkla gelsin de kilonun önemi yok ama 7. Aydan sonra çok kilo alınıyormuş dedikleri için şimdiden bu kadar aldıysam 7. Aydan sonra ne olur acaba diye düşündüm sadece ve fazla kilo Allah korusun şeker anlamında da bebeğe sıkıntı yaşatmazsa sorun yok bi de normal doğuma da engel olabiliyormuş o yüzden kiloyu da az biraz düşünmek lazım ama elden bir şey gelmiyorsa sağlıkla dünyaya gelsinler de inşallah kilo elbet bir şekilde verilir 🌸🌸🌸
mommy6 Mervyss bende 74 le kaldım. Bi ara çok fazla yedim (7+5 im şuanda) 76 ya kadar çıktım. Sonra Kovid oldum mide bulantısı başladı 73 e düştüm.