GamzeMikail Yeşil salata yap canım içersine bol miktarda çiğ ıspanak doğra ve ye hem bebeğine D vit ve çinko gider hemde kabızlığın kısa yoldan çözülecek görürsün sonucu😁🤭
star3star Gokhansongul ara öpün olarak 2 kuru kayısı 2 kuru erik bir bardakta kefir tüketirsen işe yarıyor.birde bol su ve lifli gıdalar tüketmeye çalış
[silindi] Kesinlikle her gün bir bardak kefir in farkı göreceksiniz Altınkılıç marka sadesini alıyorum ben a101 bim migros hepsinde var hem bebel için de faydalı ama her gün bir bardağı aksatmayın ♥️
BusraOzhan Gokhansongul yani en iyi çözüm o oluyor. İlk gebeliğim de kabızlıktan çok çektim bir tek duphalac ve kuru kayısı iyi geldi bana
benimmdunyamm Gokhansongul kefir kayısı suyu sabah aç karnına kayısı kurusu kefir benim hemen çalıştırıyor bağırsağımi
Merve-tezcan1 Gokhansongul aynı sorunu bende yaşadım canım 6. Haftadan itibaren başladı kabızlığım zeytinyağı kayısı hepsini denedim ama fayda etmedi doktoruma danıştım duphalac şurup verdi sabah akşam içebiliyorum içmesi biraz güç çünkü yoğun ve tatlı 😕 ama sütün içine karıştırıp tüketiyorum çokta faydasını gördüm gerçekten iki haftadır rahatım