Gokhansongul Kizlar 7+2 hamileyim affedersiniz ama 🙏 kabızlığa ne iyi geliyor cildircam çok zorlanıyorum ..
Kaderkaya54 Gokhansongul aynı durum bende de var bana kuru kayısı ye demişlerdi ama ben bişi yapamdim kendiliginde zate geçiyor acıyı seviyorum herhalde🤣
Askmeyvesininannesi Gokhansongul aslında normalde ishal olana verilir ama iğde yediğim zaman ben raht yapabiliyorum. Seninde ters bi vücudun varsa yani kayıaı yedimi en basiti yapamıosan iğde yemeyi dene. Bi küçük kase koy ye .çayla çok iyi gidiyor. Ben tadını sevdiğim için yiyorum.
Gokhansongul mmihri hakiki zeytin yağı var Antakya’dan annemler göndermişti ondan içsem bebeğe bı zarari olmaz değil mi
Ayse_35 Ben pekmez sulandırıp içiyorum. İyi oluyor bir gün arayla yapp içiyorum. Kahvaltı da yeşillik salata yapıyorum, kuru kayısı yiyorum. Ama hemen etkili olan sulandırılmış üzüm pekmezi, üç saat sonra rahatlıyorm.
BusraOzhan Gokhansongul yani en iyi çözüm o oluyor. İlk gebeliğim de kabızlıktan çok çektim bir tek duphalac ve kuru kayısı iyi geldi bana
mmihri Gokhansongul yok canım bende izmirliyim hep kendimiz zeytin yağı yaparız eşimlede hergün sabah içeriz. Zeytinyağı vücuda yararlıdır. Hiç korkmayın tüketin.
Askmeyvesininannesi Gokhansongul aktarda olur bazı marketlerde olur. Bakliyat satan yerlerde olur. Yani aslında çoğu yerde ben denk geliyorum.
vesilece Bende de 1 yıldır kabızlık var ama gebelikte hepten arttı. Zeytinyağı içiyorum kuru kayısı ve kabak yiyorum bana mısın demiyor 😞 bi haftayı bulursa lavma yapıyoruz artık başka çare yok
Eda_Esen Gokhansongul Sallama çaylardan kiraz sapı ve kayısılı olanı alıp aynı fincan da demleyip içebilirsin diyetisyen tavsiyesi umarım iyi gelir … Bende de var klozetten öyle kalkıp alaturka lavaboya gittiği mi biliyorum 🤦🏼♀️ Büyük abdeste çıkacaksam da artık genel de zor da olsa alaturkayı kullanıyorum daha rahat oluyor…