dphnln Çilek’ten çok büyük bir oda yapmak istemedim ben. İkea’dan aldım çoğunu. Bebek odasını 2000 liraya falan tamamladık.
Gulsummldr dphnln 628lira diyor ve boyu çok kısa değil mi? Siz kullanıyo musunuz. Çok küçük geldi bana boyutlar
dphnln Biz geçen hafta Antalya mağazasından Stuva/Fridits çocuk gardrobu aldık. 2 büyük 1 küçük çekmece olarak seçtik. 4 küçük ya da 2 büyük seçeneğiniz de mevcut. Genişlik 60 cm Derinlik 50 cm Yükseklik 192 cm olması lazım ölçüleri bebek için yeterli geldi bize. Ayrıca şifonyer almak istemedim odası zaten küçük. Gerek duyarsam doğumdan sonra, ilerleyen zamanlarda alırım dedim. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1000-1050 arasındaydı. Çekmece değişikliği ve extra raf ekledik. 45 lira tutmustu onlar.
Epelinkiran Babyhope oda takımı aldık biz 1700e hemde yatak hediyesi vardo. Gitti gidiyordan aldık perşembe sipariş verdik cumartesi geldi. Gittigidiyora babyhope dolap yazın tek dolaplarda satılıyo fiyatları daha uygun ve kaliteli
dphnln Gulsummldr https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/dolaplar-ve-sifonyerler/gardiroplar/80364416/solgul-cocuk-gardirobu.aspx 😉
SonglKayaIbiolu Vivense.com incelemenizi öneririm ben aldım 190 tlye 3 kapaklı gayet memnunum şuan için bebeğimin tüm eşyalarını aldı 😊
SonglKayaIbiolu Busrasevk https://www.vivense.com/polo-3-kapili-gardirop-beyaz-modeli.html?gclid=Cj0KCQjw2f7bBRDVARIsAAwYBBv3YCvrowz1LnqKrycH9sr6BcLxp-AmeWPyrxfZkavDBqCA3uSRWHsaArRVEALw_wcB şuanda zam gelmiş sanırım birde benim aldığım zaman indirimdeydi 😐 ama siteyi incelerseniz farklı seçeneklerde var
baharselo Biz hepsi buradadan aldık,iki kapılı,bir hafta oldu geleli,gayet güzel kullanışlı,kargo dahil 200 liraya aldık,ama demonte ürün olduğu için insan baya uğraşıyor,biz yapmayı seviyoruz,eğer sizde yapabiliriz derseniz bı bakın derim,en uygun fiyatlisi oydu ve kızımızın odasına da yakıştı 😊😊😊
GzdeBilgeYlmaz Biz teksen den aldık 500 küsüratlıydı çok da kaliteli güzel 3 kapılı.. bir çok model var kaliteleri oldukça güzel istediğin renk model seçeneği çok fazlaydı
blackwhite Emrevildan en uygun adore tekzen hazır dolaplar internette pek çok site var ucuz ama demonte kurarsan 400,500 rahat bulursun
dphnln inezika Değil aslında. Çekmeceleri de var. Ayrıca geniş şifonyer de almayı düşünüyorum ikeadan.