Emrevildan Bebek odası için uygun fiyatlı gardrop önerisi verebilecek olan varmı nerden aldınız memnun kaldınızmı?
PasaninAnnesi Emrevildan tekzenden 3 kapakli dolap aldim ben bi tarafi tamamen raf diger tarafinda askilik yeri falan var bebeğime nerden baksam bi genc odasi yapana kadar yeter 270tlye aldim
blackwhite Emrevildan en uygun adore tekzen hazır dolaplar internette pek çok site var ucuz ama demonte kurarsan 400,500 rahat bulursun
Elfidam Ben ikea cilek vs gibi kurumsal firmalara baktim. pahali buldum ustelik cok kalitesizdi. O nedenle mobilyaciya gittim 1.300 tl ye kaliteli malzemeden istedigim dizayna sahip istedigim olculerde dolabimi yaptirdim.
Merve0306 Elfidam IKEA konusunda haklısınız ama çilek gayet kaliteli kullanılan malzeme bakımından bende kullanyrm gayet memnunum
secilertu Tecrübeli anneler size bir şey danışacağım bebeğime şimdilik oda yapmak istemiyorum ama bebeğimin kıyafetleri için 2 veya 3 kapaklı bir gardrop yeterli olur mu acaba ? 3-4 yaşına kadar ?
Minikanne06 secilertu canım bende senin gibi kararsızdım şimdi istikbalden bi ürün beğendim genç odası gardrop şifonyer ve başlık yaptırıcam bazayı sonra alıcam 3 4 yaşına kadar park yatakta yatacak sonra baza alıcam
glsmkll secilertu bende karasiziim ama beşik ve gardırop alınca zaten fiyat yine bebek odasına yaklaşıyor 1000 lira daha verio odamı alsam diyorum
secilertu Minikanne06 ben de senin gibi düşünüyorum canım biraz büyüyene dek park yatak sonrasında odasını hazırlarım inşallah. İstikbalde beğendiğin modelin ismini öğrenebilir miyim acaba ? Benim için de fikir olur
Minikanne06 secilertu flora genç odası canım çalışma masası kitaplık hariç yaptırıcam diğerlerini kuzum
secilertu glsmkll aslında haklısın ama benim evimde oda sıkıntımız da var 3 ya da 4 seneye kendi memleketimize geçeceğiz en azından o süreye dek idarelik olsun istiyorum ben tam odasını oraya saklayayım diyorum 🤔
secilertu PasaninAnnesi hayırlı olsun güle güle kullanın 😊 marka ve model bilgisini öğrenebilir miyim acaba ? Bu arada mdf mi sunta mı biliyor musunuz ?
glsmkll secilertu aslında bizdede oda sıkıntısı var cocuk odası kiler vazifesi görüyor bakalım naoicaz
Elfidam Merve0306 yazarken tam ifade edemedim. Evet cilek kaliteli ama bir cocuk odasi icin gardropu da 6 7 bin tl fiyatlarla Ne yazik ki
dphnln ikea’da çok uygun gardroplar var. Stuva ve Solgul olarak internetten arayabilirsiniz. 500 küsür olması lazım.
Gulsummldr dphnln 628lira diyor ve boyu çok kısa değil mi? Siz kullanıyo musunuz. Çok küçük geldi bana boyutlar