Deletedmom_29 babymoomss Benim takvimin bugün yumurtlama gösteriyor , bir kaç dakika sonra ovülasyon yapıcam bakalım doğrumu gösteriyor uygulama
Ezgi2828 babymoomss bende bu ay yumurtlama dönemimi ona göre değerlendirdim 🥰 düzenli adet görüyorum ya bir gün oynar ya 2 bat 19 Şubat eğer olmazsa öbür ay ovülasyon testi alıp onunla deniycem. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah 🤎
babymoomss Ezgi2828 inşallah benimde bugün yumurtlama gösteriyor adetten sonra sürekli gün aşırı değerlendirdim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
swetty_18 @“ysk950”#p2036226evet cnm dogru.ben yıllarca oyle korundum.cocuk istediğimizde de yine takvime uydum
babymoomss Happymami benimde bugün yumurtlama gösteriyor inşallah doğrudur ama gün aşırı değerlendirdim sürekli adetten sonra
burcumm0626 Bende 2 ay onu takip ettim ama olmadi sonra ki ay ovülasyonu denedim ilk ay hamile kaldim.uygulama 1-2 gün erken gösteriyordu benim yumurtlama günümü o yüzden kesinlikle en garantisi ovülasyon bence
Sadriye35 babymoomss ben çok uzun yıllardır takvimim uygulaması ile adet takibi yapıyordum hamile kalmam da onunla oldu çok şükür ovülasyon testi bile yapmadım hiç hep ona uydum ama adetiniz bittikten sonraki bir hafta ilişkinin sık olması önemli bence
babymoomss Sadriye35 benimde takvim bugün yumurtlama gösteriyor inşallah doğrudur arada yumurtalıklarıma sancı girip çıkıyor neden acaba yumurtlama belirtisi olabilir mi
Sadriye35 babymoomss canım hiç bilmiyorum bence yumurtlagimizi bizim anlamamız çok zor kendimiz bilemeyiz gözlemleyerek diye dusunyorum o yüzden destek alınabilir ovülasyon testlerinden