Anneolmayolunda- babymoomss bu uygulama tahmini bir yumurtlama gösterir yani genel bir tahminleri kadınlar 14. Gün gibi yumurtlar diye hesap ediyor uygulama ama siz daha erken yada daha geç yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz he bununla hamile kalanda vardır yumurtlamasi denk gelen ama her kadın bir değil en doğru yumurtlama tarihini öğrenmek için ovülasyon testi yapmak mesela ben 5. Gün yumurtlama gördüm testte değerlendirdim öyle hamile kaldım uygulama yanıltıcı olabilir
babymoomss Derininannesi_ bende ona göre hareket ediyorum yarın yumurtlama günü gösteriyor akıntım var doğrumu diye sormak istedim inşallah tutar benimde 🙏🏻🌸
Htcnal babymoomss iki kere ona gore denedim olmadı,sonra ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gunumu tespit ettim,benimkini erken gosteriyormus,tutturamiyormusum .😅
Durunbigeldim babymoomss benimkini doğru göstermiyor. Orada ki tahmini zaten kimisi adetten hemn sonra yumurtlar kimisi adete yakın. Belirtileri takip etmek daha mantıklı
babymoomss Nurcin bende ona göre hareket ediyorum yarın yumurtlama günü gösteriyor akıntım var doğrumu diye sormak istedim inşallah tutar benimde 🙏🏻🌸
babymoomss Deletedmom_7156 bende ona göre hareket ediyorum yarın yumurtlama günü gösteriyor akıntım var doğrumu diye sormak istedim inşallah tutar benimde 🙏🏻🌸
babymoomss Mevaninannesiii bende ona göre hareket ediyorum yarın yumurtlama günü gösteriyor akıntım var doğrumu diye sormak istedim inşallah tutar benimde 🙏🏻🌸