nurunhayali hcrelmli bugün kontrole gelmiştim 3 santim açıklık var diye acil aldılar sezaryene. Üç dört gündür ağrılarım vardı zaten 🥲 bebişler oksijen desteği alıyorlar iyiler çok şükür 🤲🏻
nurunhayali anneyimmm42 progestanı rahim ağzı kısalığını öğrenince başladım kullanmaya bir iki ay kadar
hcrelmli nurunhayali iyi bari hayırlı uğurlu olsun o zaman 🥰kaç kilo doğdular Sibel mi yaptı Doğumu nasıldı heyecanlandım
nurunhayali hcrelmli sağolasın canım Allah razı olsun darısı başına inşallah seninkiler vaktinde gelsin hayırlısıyla🤲🏻 Sibel hanım yaptı doğumu memnun kaldım ben baya ilgililer 🥰 2 şer kilo doğdu minnaklar 🥲
hcrelmli nurunhayali sağlıkları iyi olsun da hemencecik kilo alırlar inşallah canım , amin inşallah☺️Fiyatı 5250 demişlerdi sezeryan için doğru mu , özel oda mı
nurunhayali hcrelmli aynen o fiyat canım özel tek kişilik 🙂 bir gün kalıyorsun. Ama daha kalmak istersen günlüğü 700₺ miş
nurunhayali hcrelmli birde tecrübemi paylaşayım şimdiden göğüs ucu için krem kullanmaya başla ve doğum yaptıktan sonra makineyle sağım yapma yara yapıyor elle sağım tekniklerini öğren. Ben cahil cahil makineyle yaptım yara oldu şimdi can çekişiyorum🤦🏻♀️
hcrelmli nurunhayali nurunhayali badem yağı zeytinyağı sürüyorum canım , bebeklere veriyorlar mı şimdiden sütünü sağıp? Elle de sağılmaz ki ama bi araştırayım canım sağolasın . Madecassol filan sür badem yağı geçmiş olsun . Bazılarının 2 3 gün sütü gelmiyormuş sezeryandan sonra
nurunhayali hcrelmli yiyorum da biraz streste yaptım onunda etkisi var zormuş bu süreç valla Allah yardım etsin tüm hamilelere doğum yapanlara 😢
hcrelmli nurunhayali bende kontrole gittim Cumartesi ciğer geliştirici yaptı, eczaneden bi çay aldım rezeneli ıhlamur anason kimyonlu sütü artırıyormuş
nurunhayali hcrelmli riskin yoktur inşallah vaktinde gelsin kuzucuklar sağlıkla 🙏🏼 Humana çay sanırım biliyorum onu kuzum daha denemedim onu bebişleri gördükçe sütte geliyor şükür şimdilik ☺️