Asu Bende şu an 37. Haftamdayım ve bebeğim hala dönmedi, okuyunca kendimi gördüm ☺️ Umarım benmki döner, sizede hayırlı olsun, gözünüz aydın
Betul43 Sacma bnce cocuk ters ve normal dogum. Istıyosun Allah nasip etmemis ıste byle dıretenlerı anlamıyorum cocuk ters glıp oksijensiz kalsa olse aaa allahtan diyeceksiniz kndı hatanızı bilmeyip tovbe yarabbim
Sevdaaa Betul43 çocuk ters iken doğsun diye diretmedim sancıyla dönen bebekler varmış bu ihtimali düşünerek sancimi beklemek istedim.Dediginiz gibi olsaydı zaten doğuyordu riski alıp dogum devam etsin basinida çıkarın derdim
Sevdaaa Sibelsamet inşallah sizin için hayırlısı ne ise o olur🤗 Ben sezeryan olunca ya ağrılarımdan dolayı bebegimle yeterince ilgilenemezsem diye çok korkuyordum bu yüzden sezeryan istemiyordum ama Allaha şükür ilk andan itibaren korktuğum gibi olmadı 🙏
Sibelsamet Sevdaaa ne güzel, sizin adınıza sevindim. Ben de aynı korkuları yaşıyorum umarım sağlıklı ve hayırlı doğumlar yaşarım ve yaşar herkes.
Sevdaaa Nuraypazarlioglu en başta yalancı sanci sandım🙈 sonra baktım artıyor hazırlandım bide hastanem uzaktı gider gitmez doğum başladı
Bilge35 NaimeYilmaz canım bu arada seni bulmuşken. Bisey soracağım. Sende gebelik şekeri var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum 😟