mrkr Kızlar adetinizin gecikmesinden kaç gün sonra kan tahlili verdiniz, ayrıca ilk beta hcg değeriniz kaçtı ? Benim reglim 2 gün gecikti ilk defa . Ama beta hcg negatif çıktı :(
Elfs mrkr ben de aynı gün baktırmıştım negatifti 1 hafta sonra baktırdım pozitifti ama benim adetim düzensiz genelde. Benim yumurtlamam geç oldu o arada büyük ihtimal.
mrkr Benim adetim çok düzenlidir normalde, bir gün öncesinden de olduğum oluyordu hatta ama hiç gecikmedi , umutsuzluğa düştüm ya, ne hayallerle yaptırmıştım kan tahlilini
Meleqim06 Merhaba canlar 🥰🌸 Ben kasımın 29 da bebegın kalbı ve gelışımı durduğu için kurtaj oldum kürtajdan 35 gun sonra 6 gun hasta oldum daha sonra ocağın 17 19 21 beraberlik oldu aslında beklıcektım ama eşim beklemeyelim deyınce akışına bıraktım benım ilişkiden sonra taaki şimdiye kadar. . Bel bacak ağrım kasık ağrım ara ara baş ağrım ve bazen kusmak degılde böyle bi bulantı hissim oluyor şiştim patlatacam nerdeyse ve bazen kabızlık bugün adetım 2 gun gecikti 3 gun kala test yaptım çıkmadı 1 gun geçikme ile yaptım yıne çıkmadı 😅takmıyorum ama işte bi ihtimal diyorum ve bi kayıp yaşadım aynı şeylerı yaşarım diye de korkuyorum hamileysem bi oh çekecegım degılsemde içim içimi yiyecek acaba bı sağlık sıkıntım mı var dıye 😔 birazda doldum aslında bugün arkadaşımın bebegının ultrasona görüntüsünü gördüm ondan önce hamıleydım ve ona çok dua etmıştim ona nasıp oldu çok şükür ama benımkı nasıp olmadı bi duygulandım gözlerim doldu çok şükür isyan etmıyorum ama böyle bı kalbım acıdı 😭 çünkü hiç güzel şeyler yaşamadım evlılıgımın iki buçuk senesinde vajınısmus aksiyete panık atak bunlar bitti bitecek derken bebiş oldu ee oda nasıp olmadı yine böyle bı sarsıldım olur mu ya benımde bebegım 😔çok duygulandım bugün yaa kusura bakmayın takıp edıyordum hep içimden geldı yazmak arkadaşlar teşekkür ederım ve RABBİM hepınıze sağlıklı bebek nasıp etsın bu 3 ayın hurmetıne RABBİM hepınızın kucağını doldursun inşallah bana da dua edın lütfen ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevınırım 🌸
zehracelikkaplan Meleqim06 ay kuzummm benimmmm bende senin gibi vajinusmıs cektim gerçekten çok zordu yani bunu yaşayan bilir ister istemez bu donem eşlerle sıkıntı oluyo birilerini goruyorsun üzülüyorsun Allah senin dertlerini silsin sana güzel mi güzel kader yazsın san çok dua edecegım çok içimden geldi❤️❤️ Bi de inancın ne bilemiyorum ama ben Allaha çok yalvardım ilişkiye girmeye başladıktan sonra hamile olma duası varsı internette görmüştüm sende onu oku bol bol inşallah Allah dileklerini kabul eder🥰
Oznuraltan Meleqim06 kürtajdan sonra 3 regl dönemini gördükten sonra çocuk deneyebilirsiniz demiyorlar mı ? Benimde ilki düşükle sonuçlandı kürtaj olmadığım halde doktorum 2. Regl dönemini bekle ondan sonra deneyebilirsiniz dedi. Bunlar gerçekten önemli detaylar. Su an yeniden bir gebelik yaşıyorum , regli gecikmemin 6. Gününde kanda 719 çıktı değerim ama 2 hafta arayla regl olmaya başlamıştım düşükten sonra. Kan testi yaptırdığımda tam 4. Haftadaydık. Herşey kısmet, hakkınızda hayırlıysa rabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin. Önce herkese sonra kendime dua ediyorum hep. En kısa zamanda seninde yüzünü güldürür umarım 🙏🏽
Severozge eseaydin1 canım benimde Referans aralığı 2.00 10.00 değer <2u/l kanamam oldu çok adet oldum galiba düşük dimi kan sonucum pkoyum çünkü ben . Soğan kürü kullandim 21 Ocaktan beri bekliyordum bugün kanamam olunca gittim 2 yilldan beri istiyoruzbebek nasip 🙏
eseaydin1 Severozge soğan kürüne fazla inanan biri değilim açıkçası Instagram da mfk diye bir sayfa var orayı takip etmeni öneririm eğer 2 yıldır olmuyorsa
Meleqim06 zehracelikkaplan ALLAH razı olsun canım benım muslumanım çok şükür güzel dileklerin için çok saol canım benım yaa isterım kuzum tam yazarsan duayı okurum ben sen atlattın demı çocuk var mı ? 🌸
zehracelikkaplan ![Meleqim06] evet canım Allah’a şükür geri de kaldı o gunler ben daha 7 haftalık oldum bugun inşallah sana da nasip eder gec yazdım kusuruma bakma
Happymami mrvsrcn Adetinin geçmesini bekleseydim keşke artacak degerin hiç merak etme adetin geçsin öyle git kan ver🌸🌸
Cadoloz mrvsrcn catlatma ignesi falan olmadıysanız yukselebilir bi deger bu bence carsamba günü yine verin deger arttiysa olur bu is