1papatyahikayesi 35 haftaya yeni girdim kızlar bu haftalarda suyu azalan var mı dr suyu az diyerek tekrar kontrole istedi pazartesi bakıp sezaryen tarihi verecek 😑stres yaptım
CerenArslan1 Kızlar 34 haftaligim bacağım kalçam çok ağrı giriyor birde dün gece adet ağrısı gibi bir ağrı oldu kısa sürdü geçti sizde de oluyor mu merak ediyorum da
Mehmetinannesii CerenArslan1 Bende 34 haftaligim adet agrisi arada banada giriyor kasilmalarim oluyor 2 gundur. Cuma gunu randevum var bkalim ne diyecek doktorum
Mehmetinannesii CerenArslan1 Bende 34 haftaligim adet agrisi arada banada giriyor kasilmalarim oluyor 2 gundur. Cuma gunu randevum var bkalim ne diyecek doktorum
Zuhalbrl CerenArslan1 bacak kalça bayagdir agriyo benimde bebek aşağıda o yüzden normal.dedi doktor çok kasılmalar kanama vs olursa hemen gel dedi 2 haftaya gidicem kontrole tarih verilecek
1papatyahikayesi Canselyaren sızıntı bi kere geçen hafta oldu gibi ama çok azdı ihtimal vermedim çünkü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum acile gittiğimde öle dedi doktor böbreklerim aşırı ağrıyor ne tarafa yatarsam o böbrek acısına uyuyamıyorum
SerraveAnnesii Asdas123 🙈🙈 hastane çantasını hazırladın mı 🥲 ben yarın hazırlayacağım eksiklerim kalmadı
CerenArslan1 Mehmetinannesii benim 16 sinda randevum bilmiyorum değişik ağrılar yalancı sancidir diye düşünüyorum gidince bana da haber verin