kirpapatyasii1 Walla bir zamanlar inanmıyordum şuan şaka gibi 38 nci haftayı gördüm çok mutluyum son 14 günün içindeyiz🤲🤲 çok heyecanliyim🥰 sizler kaç haftalık oldunuz😇 herkes doğurdu bi ben kaldım sanki😅😁
Emelyurtpinar Kendineanne bende aynıyım canım nstye girdin mi sancın var mı senin de ? Bir de bebiş kaç gr olmuş 🥰
Nuur415 Bizde 38+2 olduk 💙💙 11 Şubat doğum nasipse zaman nasıl geçti anlayamadım bile sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🙏🥰
Mihri-balim_ kirpapatyasii1 Maşallah canım bende 36+3 38 e gelince daha da heyecanlanır insan bizede az kaldı :))
Emelyurtpinar Mihri-balim_ aynı haftadayız canım nstye girdin mi sancın var mı? Bir de bebiş kaç gr olmuş🥰
Mrv_bdk kirpapatyasii1 ay son iki haftan geçmez anacım o günler. Hele de benimki gibi inatçılık ederse hiç geçmez. 39+3deyiz geçmek bilmiyor gelmek de bilmiyor.
hilalmevsim_3467 kirpapatyasii1 Rabbim sağsalim kucağına alıp koklamayı nasip etsin inşallah 🙏 35 olduk bizde 🤗 38+2 de doğacak Allah nasip ederse 🤲
kirpapatyasii1 hilalmevsim_3467 amin inşallah canım benim 🥰sende sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🤲🤲🤲
Mihri-balim_ Emelyurtpinar evet cuma günü gittik canım 2870 gram olmsu nst ye girdim sancım çıkmadı diğer değerler güzel dedi doktor haftaya aynı gün çatı my yapcam dedi strestliyim biraz sende durumlar nasıl :)
Emelyurtpinar Mihri-balim_ bende cuma gittim canım 2750 gramız biz de. Nst de biraz sancım çıktı ama telaş yapmana gerek yok sıkıntılı değil dedi doktorum. Haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı bakalım durumlar ne olacak benim bebiş biraz sabırsız olacak galiba ☺️
viildaaannn kirpapatyasii1 38+2 mimik kızım 🐣 yalancı sancı çekiyorum karnımın sağ tarafında taş gibi biran önce gelmesini istiyorum ama gelmiyor artık çok yoruldum
kirpapatyasii1 viildaaannn gerçkten bende artık doğurup kucağıma almak istiyorum bakam ne zaman gelecek onların keyfine kalmış artik😁
Nuur415 Zeynepty yok ve sezeryan olacak doğum suyumun gelmesi nasıl olurdu acayip merak ediyorum o yüzden önce gelmesini isterdim 😅😅 nişanım bile gelmedi henüz