blueberyy00 Zuzununannesi01 Ay bende 31. Haftadayim bu şikayetlerle gittim sanciymis doğru yatış verdi durdurmaya çalıstilar iyiyim şimdi ama ilaçlar sayesinde aza indirilerek sanciyi tamamen bitmiyor doktor en azından 34. Haftaya kadar dayanalim diyor bebeğiniz doğunca küvoze girdimi kaç Gr doğdu
Zuzununannesi01 blueberyy00 evet canım ciğer geliştirici iğne vurdular ama faydası olmadı hemen küveze aldılar 21 gün küvezde kaldı
Kavakyellerihercai Altnzynp2213 çok sık oluyorsa sancıdır bende öyle gittim sürekli toplanıyordu bir yere doğum başlamış demişti doktor. Kaç kere oluyor bir takip edin. Nst ye girmişsinizdir sancı çıkıyor mu
Altnzynp2213 Kavakyellerihercai En son gittiğimde hafıften başlamış demişti doktorum 1 cm açıklık var dedi 40 aa kadar bekleyelim dedi ama şu iki gündür sık sık yaşıyorum birde bugün çok sırt ağrısı cektım ilk defa uzun sürdü normalde olduğunda biraz dinlenince geçerdi bı gece baya sürdü bakalım takip edicem
Elifelif07 Ay benimde öyle oluyor 34+4 … Ağrı bende de olmuyor gene de sancı mi ve erken doğum belirtisi mi bu?
Annesininbalii Altnzynp2213 ben 34. Haftadayim yaklaşık 28. Haftadan beri var bende de ama çok nadir , dR sordugumda rahim kasiliyor doğuma hazırlık olarak dedi , nst de sancı çıkmadı
Kubra2727 Bende iki aydir böyle ve toplaninca bebek yüzümde yanma oluyo sicak basiyor ama herhalde bende olan kimsede olmuyor kime desem bilmiyor sebebini
Altnzynp2213 Kubra2727 O sıcaklık sıkıntı yüzüm yanma sanki ateş basma gibi şeyler banada oluyor canım sertlik geçince oda geçiyor
Kubra2727 Altnzynp2213 Aynen sanki menapoza girmisim gibi 😀😀doktoruma sordugumda latince bi kelime kullandi ondan dolayi dedi ama ne demek istedi bilmiyorum tekrardan sormadimda
Mehmetinannesii Canselyaren Benimde oluyor doktora cuma gunu gidicem acaba gittiginizde burdan bilgi verebilirmisiniz doktor ne diyecek bende 34 haftaligim
Mehmetinannesii Canselyaren İnsallah yoktur bir sikinti bebislerimizi zamaninda sagsalim kucagimiza aliriz
Meskub Altnzynp2213 benim de öyle bebek bir tarafa toplanıyor karnım kasılıyor canım yanıyor 34 haftalık olduk ama 30 haftadan beri erken doğum riskim var
blueberyy00 Zuzununannesi01 maşallah kilosu güzel doğmuş ama solunum sıkıntı olmuş demekki ciğer gelişimi en önemli olanı sağlıklı olsunlar da dayaniyoruz bir şekilde
Mihribancglr Altnzynp2213 inşallah sağlıkla gelsin inşallah 🙏 kasılma sayar var uygulamada ordan takip edebilirsin canım benim kasılmalarım arttıktan 1 gün sonra doğum yapmıştım 🙈♥️