Gulcingezer Kizlar ben bu ay hem reglm koyu renk oldugu icin icim temizlensin hemde gebelige faydali olsun diye 15 gunluk küre basladim kullananlar var mi aranizda ?
Bsrbsrrr Gulcingezer ben kullandım 2 ay sonra falan hamile kaldım ama onun etkisi mi bilmiyorum, pkoluuyum bu arada
Aynur47 Gulcingezer Canim ben 2.5 yilevliydim polistik over vardi klomenler kullandim catlatma iğnesi yaptim bir defa tutmadi en son doktor tedavi sende yanit vermiodedi sinirlendim agladim dört ay boyunca hastane doktor biraktim sonra soğan kurunu denedim denedigim ay hamile kalmışım ama soğan kurundenmi yoksa Allabtakdiri bilemicem soğan kurune bağlamak dogru olurmu bilemem şuan 32+3 doğurmak uzzereyeim
Murgul Gulcingezer soğan kürü rahmi temizleyen birşey olduğu için içerde ne olsa dışarı atar diye biliyorum ve düşüğe çok sebep oluyor diye duydum
Alpaslanim Gulcingezer ben kulkandigim ay hamile kadin canim. Miyom vardi ufak tefek. Doktor bi kac aya adetle atarsn demisti. Bende sureci hizlandirsjn diye ictim. O ay hic umidim yoktu. Ama hamile kaldm. Simdi 35 haftaligiz Allahn izniyle 💙🙏
Gulcingezer Bsrbsrrr bende bi deneyim dedim icim temizlensin miyom da var bi de regl cok koyu kan geldi onu da temizler diye dusunuyorm
Gulcingezer Aynur47 ay masallah ne guzel benimde bu ay reglm baya koyu renk oldu miyom da var guzelce bi temizlesin icimi diye de istiyorum aslinda bu kürü
Gulcingezer Murgul zaten rahim temizlensin sonra ki aylara da hazirlikli olmasi iyi degil mi yumurtlama oncesi de bitiyor kür
Gulcingezer Alpaslanim ouy masallah bende de miyom var bi de regl kanamam cok koyu renk oldu icimi temizler diye dusunuyorm bi 10 15 gun denemek istiyorm
Masal-07 2.senelik evliyim ilkimizde saglikliydik ama olmuyordu faydası oldu mu bilmiyorum ama soğan suyu kaynatıp içtim 2ay sonra hamile kaldım
Gulcingezer Masal-07 ben faydali oldugunu duydm icini temizliyor cnku en guzeli bende de regl koyu kan geldi bu regl de ona da iyi gelir diye dusunuyorm
Alpaslanim Gulcingezer dene hicbisey kaybetmezsin. En azindan icin temizlenir miyomlar erir. Oyle dusun 💙🙏 Rabbim kucaginizi bos birakmasin insaAllah 🙏
Gulcingezer Deletedmon72737 benimde reglm biteli 1 gun gecti bende bgun basladm 15 gun sbaah aksam icicem bakalm bu ay da boyle deneyim soganin zarari olmaz
Gulcingezer Alpaslanim amin ins bu ay regl cok koyu renk oldu bende tedirgin oldum kist falan mi var acaba diye dedim zarari olmaz deneyim bu ay
Avocado Benim 16 ocakta reglim bitti 3 gün sonra soğan kürü yaptım fakat çok fazla kasik ve bel ağrısı oldu 10 gün içebildim sadece bırakmak zorunda kaldım ve hala ağrılarım devam ediyor normal mi acaba her an adet olacakmış gibi bi agri var yumurtaliklarda
Gulcingezer Avocado icini temizliyor ya o agrilar ondan kaybaklaniyor olabilir bende daha ilk gunum bakalm 2 3 gun snra etkisi belli olur bende ilk defa deniycem