Nergiz002 30 haftadayım. Corono olduğumu orgendim bu gun… kizlar kimse aranizda corono oldumu? Ben çok korkuyorum bebeğe ziyan olarmı?
Aayyssuu Nergiz002 doğumuma 3 hafta kaldı ve bugün pozitif olduğumu öğrendim 2 gün yatırdı beni eklem ağrıları ama şuan normal grip gibiyim çocuklarımda da var ama eşimde hiçbir semptom yok Doktorum parol ve c vitamini dışında bişey önermedi size de çok geçmiş olsun bol sıvı ve c vitamini içeren şeyler tüketiyorum 💐
Oznurkk Nergiz002 bende tam 35 haftaya girdiğim günün akşamında pozitif olduğumu öğrendim. Ertesi günü oksapar a başladık. Ayrıca hastanede de yattım .şimdi çıktım ama hala pozitifim 😭
Ece003 Nergiz002 36. Haftadayım bende koronayım inşallah birşey olmaz çok tedirginim hareketleri azaldı korkuyorum bende
Gamzee077 Nergiz002 35 haftadayım bende dün pozitif if çıktım doktorum bebeğe bişi olmaz sen kendine dikkat et dedi ılık şeyler içip beslenmeme dikkat ediyrm parol alabilirsin dedi inşallah böyle atlatırız
mmervoz1 Ben 37+3 teyim. 3 gün önce doğumum olacaktı covid olduğumu öğrendim. Doktorum anne karnında kalması onun İçin daha sağlıklı kesenin içinde hiç bişey olmaz en güvenli yer onun İçin orası dedi. Sadece iyi beslen bol bol sıvı tüket dedi. Korkmayın
Oznurkk tgba-17 evet ona da bakıldı bayağı yüksek çıktı 1148 di. Sonra hastanede düştü de çıkış verdiler 6 gün yattım. Size de geçmiş olsun 🤲🏻
Secil0127 Oznurkk ben de şu an pozitifim 31.haftam belirtileriniz nelerdi acaba tabi hastanede neden kaldınız
KuzeyBabysMom Oznurkk karantina süreniz ne kadar sizin bende hastane de yattım 3.gün kendi isteğimle ayrıldım ama toplam 14 gün karantinam
Oznurkk KuzeyBabysMom karantina normalde 7 gün ama ben cuma günü tekrar test verdim ve tekrar pozitif çıkınca karantinam uzadı 🙄
Aybiketopal Oznurkk testi erken verdiğiniz için mi uzadı acaba burada 7 gün bittikten sonra tekrar pziitif gelenler hes de gözükmüyor demişlerdide bende 6. Gunumdeyim bitince vermeyi düşünüyorum
Tgclvnt Oznurkk Geçirme riski kalmıyor deniliyor 7. Gün sonrası doktorlar kontrole çağırmıyor negatif görene kadar ama benim de yarın bitiyor karantinam salı gideceğim o kadar çok korkuyorum ki bebeğe birşey olur diye görüp içimin rahatlamasını istiyorum
Aybiketopal Tgclvnt bende izolasyonum bittiği için gitmeyi düşünüyorum salı günü arayıp sorucam gelebilir miyim diye testi sancin vs olmazsa Perşembe verirsin demisti ama gidip kontrole girmek istiyorum yinede
Oznurkk Tgclvnt bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Bende korktugum için günlerce yattım hastanede her şeyine bakıldı her gün. Senin de bebeğinde bir şey yoktur 🤲🏻 Tabi kontrolleri de ihmal etmemek gerekir. Bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum doktoruma sorarak.
Tgclvnt Aybiketopal Valla bana negatif olunca bakıyoruz demişlerdi ama içimde can var yani daha fazla bekleyemeyeceğim. Ne olursa olsun gideceğim kimisinde 7. Gün de test. Versen pozitif çıkıyor o yüzden çarşamba vereceğiz ama salı kontrole gideceğiz kısmet olursa