bilges Deletedmom_29 porcoz markasının banyo veya kirec çözücü için ilanları çok ise yarıyor.tertemiz oluyor.kirec su lekesi kalmıyor.
Sumiire bilges ay onu bekletmek gerekiyo ama silikonları sarartıyo bende bazen onla temizliyorum ovmaya bile gerek olmuyo
Yaze Deletedmom_29 ben yumuşatıcıyı duymuştum çamaşır yumuşatıcısıyla en son silip kurulayınca kalmıyormuş leke
Sumiire Deletedmom_29 makine parlatıcısı, yumuşatıcıyı sulandırıp yıkıyabilirsşn birde Viking banyo temizleyici bunlar çok iyi çıkarıyor
Elisa01 Silikonlarımız kararmıştı eşimle söküp yeniden silikon çektik tertemiz oldu duşakabini de bol çamaşır suyuyla yıkayıp kuruluyorum Işıl Işıl oluyor
Dilantrkmn Elisa01 Canım aynı sorun bende de vardı trendyoldan bir ürün aldım ve bu ürün gerçekten harika herkes de öneriyor https://ty.gl/fb7l1z9moz bak bu , ben önce bunu sıkıyorum fırçalıyorum daha sonra su tutup suyunu çekcekle temizliyorum bir tane su lekesi yok
Deletedmom_29 Dilantrkmn Evet bunu çok görüyorum şansımı bundan yana kullancam indirimde birde teşekkür ederim canım ☺️
Bendiyebiri Deletedmom_29 asperox sarı güç kullanıyorum ben canım sıkıyorum sonra süngerle ovalıyorum heryeri sonra suyla durula birde kuru bezle kurula temiz oluyor valla. Bir kere de yumoşla suyu karıştır onunla ovala duşakabini sonra durula kurula oda işe yaramıştı
kbrckr1 Deletedmom_29 benim duşa kabinde lanet bişi sabah akşam temizlesem anca temiz görünür. Çok deterjan denedim ama maalesef olmadı. Arabalar için cam suyu varmış yağmur suyu tutmayan cinsten o işe yarıyor diyen varda almadım denemedim.
Tubmavi Deletedmom_29 parlatıcı öneriyor herkes ama ben memnun kalmadım zorluyor. Bizdeki banyo temizleyici var ya beyaz Şişs ondan çok memnunum.
elifinilki27 Deletedmom_29 Kireç sökücü kullanıyorum anında çıkartıyor almayı düşünüpte alırsanız eldiven takın çünkü el yakıyor 🙃