Deletedmom_29 Kızlar Merhaba Duşakabinim siyah renk , su lekeleri kalıyor bir türlü geçmiyor duşakabin için spreyler aldım ben mi kullanamıyorum acaba siz nasıl temizliyorsunuz ? ☺️
Esraliiii Deletedmom_29 benimde beyaz cam Arap sabunu ile kopukleyip sıcak su ile duruluyrm mis oluyor
autumn Deletedmom_29 cif power and shine banyo kullanma talimatına göre uygulayın çok güzel temizliyor
elfkara Asperox aldim mavi olani sıkıp bekletip siliyorum ise yaramaz saniyordum ama baya baya işe yarıyor
Deletedmom_29 Kubr_a Duymuştum daha önce ama farklı bir leke izi kalır diye kullanmaya korktum açıkcası 😁
Poyrazin_annesi Bimden kireç sökücü aldım ve onu fısfıslı şişeye boşalttım. El yakıyo bıraz oyuzden eldıven takarak temızlıyrm cok guzel cıkarttı benımkını
Deletedmom_29 Esraliiii Teşekkür ederim peki duruladıktan sonra su damlalarını siliyormusunuz yoksa kendiliğinden kurumaya mı bırakıyorsunuz
Bebikomm Benimki de beyaz banyo temizleyici falan aldım ama işe yaramadım bide bunların camları patlıyormuş galiba ondan da çok fazla bişiler kullanmak istemiyorum
Deletedmom_29 Bebikomm Bende bir defa aldım kullandım ama işe yaramadı öyle su lekeli kalması da çok kötü görüntü sergiliyor ya
Kubr_a Blgnmirac bilmiyorum yaa😅 ben banyo spreyi yapıyorum çok kreçleme olmadığı için şanslıyım sanırım