Melis2015 selinbirincisezen Antalya Serik devlet Hastanesi’nde yaptirdim ozman izin günümüze denk gelmişti şanslıydım bursa medicalparka gidiyorum doktoruma görüntüsünü göstermiştim Bursa’da olsaydım mecbur özele yaptırırdım devlette sıra bulamazdm
elisammmm selinbirincisezen Ben Tunceli Pülümürdeyim ama Erzincan Eğitim Araştırma Hastanesinde yaptırdım ☺️
pusatmom35 selinbirincisezen normalde özel e gidiyorum kontrollere ama yapilacak bir test varsa öncesinde randevu alabiliyorsam alıp devlete gidip testlerimi orda yaptırıyorum. Bi kan veriyoruz özel de birsürü para aliyorlar . En iyisi devlette yaptırmak
Bebegimibeklerken05 selinbirincisezen MHRS den aldım randevuyu hergün bakmak lazım ama çok zor denk geliyor mucize Eris diye bı doktordu yanlış hatırlamıyorsam. Bazen iptal eden vs oluyor sürekli kontrol etmek lazım 😊
selinbirincisezen Bebegimibeklerken05 elimde telefon saatlerdir talep oluşturdum zeynep kamilde miydi o doktor acaba ? Sanki ikili test ve detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyordu altında🙄
nsliscn selinbirincisezen hergun saat 16.00 da yeni kayıtlar açılıyor siz 10 dk öncesinde sürekli arayın 16 geçince malesef bitiyor ben 3 günün sonunda aldım pes etmeden sürekli ararsan düşer hat 😊 zeynep kamil Dr. Mucize erik
selinbirincisezen nsliscn takip edeceğim ama sanki o doktor ikili test yapmıyordu yazıyordu randevu saatinin altında bende o yüzden almadım randevu alsam bakar mı😥
nsliscn selinbirincisezen perinatolijiden baktıysan olmuyor ama diğer şekilde bakılıyor 2′li test bölümünde adı geçen her doktor bakar her seferinde biri bakıyor oraya aynı şey dobler için de geçerli ben hem ikili test hem dobler için mucize eric’ten randevu aldım
selinbirincisezen nsliscn perinatolojiden alamazsam nereden alacağım ki başka 🙄 ikili test bölümü ayrı bir bölüm mü ilk gebeliğim aşırı acemiyim o yüzden soruyorum ☺️
nsliscn Ayrı açılıyor ikili test 11 14 hafta arası diye bir başlık var ordan bak ama 182 den ararsan daha çabuk bulursun