hll_clm Sinemmmmm58 kan vermis miydin sen kuzum. Cok defa olumsuzlukla karsilasinca korkuyorum kan vermeye 😔
CansuDRY hll_clm İnşallah. Sizin çizgi de sonradan çıkmış ama adetinize daha 4 gün olduğu için hamile olma ihtimaliniz devam ediyor zaten. İnşallah vardır bebek.🙏🏻😊
Hiranur3347 hll_clm küçük olduğu için böyle cnm bebis var benimde 3 gün kala böyle çıktı ertesi gün kan verdim 87 çıktı şuan 7 haftalık olduk Allah’ım herkese nasip etsin inslah 🙏🥰
hll_clm Sinemmmmm58 allah bagislasin insllah darisi bizim basimiza .🤲 dualarinizda bana da yer verirseniz cok mutlu olurum
Sinemmmmm58 hll_clm insallah saglikli haber alirsin canimm bidahki yapacagin testi erken gebelik testi olarak al adetin daha gecikmemis ya o daha net gosterir ❤
Zeyfat17 hll_clm pembe olmuyor kuruma çizgisi gri beyaz gibi bir çizgi oluyor sizinkimpembe çıkmış silik olması önemli değil zaten yarın bir tane daha yapın
Elif127 hll_clm canım yeni olduğu için hcg düşük olduğu için böyle çıkmış olabilir erken gebelik testi al
hll_clm Sinemmmmm58 bugun erken gebelik testi denedim tamamen negatifi gosteriyor. Kuruma cizgisiymis sanirim 😔
Elifim17 hll_clm benim hamile değilken yaptığım testlerde böyle bir kuruma cizgisi hiç cıkmadı. Hep bomboş oldu. Silik çizgi var bariz bende böyle ögrendim iki hamileliğimi. Hatta 2. Si Bundan daha silikti fotoda bile cıkmıyordu suan 40 +0 ım 😊
hll_clm Elifim17 allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insalah. Benimde hep bombos cikiyodu ilk kez boyle cikti. 5 dkyi gecince suphe olustu kafamda sadece