yrhmdv__ hll_clm benmde 6ay once dusuyum oldu 6ay sonra yeniden kaldim 1gunde 1iliski ile ..Amin kuzum kendine dikkat et dinlen cogu zaman uzan..bebek iyi tutuna bilsin..stress falan yapma..insAllah 3gun sonra guzel cift cizgiyi paylasirsin burda benide etiketle😍
hll_clm yrhmdv__ insallah guzel dualarin icin cok tesekkur ederim olumlu ya da olumsuz mutlaka haber edecegim
elifffff1601 hll_clm moralinizi bozmak istemem ama bu marka testlerin serisi bozukmus. Ben dahil iki kiside daha gördüm . Cift cizgi gördüm kan testim negatif. Diger kisilerde ayni bnm gibi olmuştu bu marka testle
hll_clm elifffff1601 himm dogrudur. Gecen ay ayni testle denedigimde direk negatifti. Bu ay boyle olunca merak ettim bende. Hayirlisi ne ise o sekilde olsun insallah
hll_clm Meri3220 pazartesiye kadar bekliyim pazartesi sabah ilk idrarla erken test yapiyim diye dusunuyorum
Hiranur3347 hll_clm küçük olduğu için böyle cnm bebis var benimde 3 gün kala böyle çıktı ertesi gün kan verdim 87 çıktı şuan 7 haftalık olduk Allah’ım herkese nasip etsin inslah 🙏🥰
CansuDRY Bu benim kuruma çizgim mesela. 2 yıl boyunca defalarca gördüm. Daha pembelerini de gördüm, grilerini de ama hamilelik yoktu. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Sonra sonradan çıkan çizgilere itibar etmemeyi öğrendim.
hll_clm CansuDRY ben daha once hic sahit olmayinca sizlerle paylasmak istedim. Herkeste farkli gelisiyor sanirim. Hepimizin gonlune gore olur insallah 🤲
Ilkmkcn CansuDRY saskinlkk içindeyim suann kuruma çizgisi çıkabiliyor mu böyle ya. O kadar ümidin arasında ne böyle testler bizi kandırıyor 😔 o zaman her çift cizgiye güvenmemek lazm.
hll_clm karakiz1 Negatifse hic cikmaz diyenler var dediginiz gibi ben kuruma cizgisi hic gormedim bilgimde yok var midir yokmudur. Daha once denediklerim de ikinci cizgi hic yoktu ilk kez boyle oluyor. Hayirlisi ile vardir insllah 🤲
CansuDRY hll_clm İnşallah. Sizin çizgi de sonradan çıkmış ama adetinize daha 4 gün olduğu için hamile olma ihtimaliniz devam ediyor zaten. İnşallah vardır bebek.🙏🏻😊
Sinemmmmm58 hll_clm valla kuzum benim de boyleydi hatta ben testi yapip cesaretim olmadigi icin bakmadim 1 2 saat sonra baktim bundan daha az gozukuyodu bi kan ver istersen
hll_clm Sinemmmmm58 kan vermis miydin sen kuzum. Cok defa olumsuzlukla karsilasinca korkuyorum kan vermeye 😔