Aytac_Ugur Buseyllzr bebe biskuvisinin iceriginde palma yagi var bu da bebek ve anne icin pek saglikli degil
Buseyllzr Aytac_Ugur palm yağ demek istediniz sanırım dediğiniz yağ bütün bisküvilerde çikolatalar da dondurmalar da yemeklik yağlarda hatta kullandığınız ruj deterjan sabun ağda gibi ürünlerin hepsinin yapımında kullanılır zaten paketli maddelerin çoğunda kimyasal yağlar mevcut tüketmek istemeyen tüketmeye bilir herkes bir şey söylemiş yazdığıma kimseye ille de bunu yeyin demiyorum bende 😐
Oznuraltan Emelyurtpinar çokta zayıf değil ki neden stres yapıyorsun kendine, doktor ekstra bişey söyledi mi kilosu için ?
Tucicup Emelyurtpinar verdim verdim emzirirken bitirdi beni o zaman işte yedi bitirdi beni 😁 :) şuan 2. Gebeliğim 21 haftadayim 52 kg temkinli gidiyorum ağzım yandı bı kez
Buseyllzr Nilesea mümkün olduğunca herşeyi kendiniz evde yapın derim yani yediğimiz hazır yoğurtta ki probiyotik bile çok az yoğurdu evinizde yapabilirsiniz mesela sütü güvenilir yerlerden günlük süt olarak tüketebilirsiniz ama mecbur paketli gıdalardan da giriyor tabi evimize 😐meyveyi sebzeyi de dalından koparıp yiyemiyorz😂 ben güvendiğim bildiğim markalari almaya dikkat ediyorum. Birde Pınar markasinin hicbiseyini tuketmeyin derim çok sağlıksız koşullarda yapiliyor ürünleri 🙏
Nilesea Buseyllzr teşekkür ediyorum tavsiyeler için 🙏 yoğurt mayalamayı bir ara düzenli yapıyordum çok da geliştirmiştim kendimi ama sonra hayat telaşesinden, zamansızlıktan hazır yoğurda döndük, yeniden başlayacağım ilk fırsatta 🌸
Serap_srgll Emelyurtpinar meyveler özellikle muz bebe büskivisi denemeni tavsiye ederim gerçekten aldırıyo
serpilctn Emelyurtpinar herkes muz ye muz ye demiş ama annem kardeşimde hamileyken muz aseriyordu kadın inanirmisin bi kasa muzu iki günde bitiyordu 😂😂🤭🤭ama kardeşim 2.600 doğdu 🤷♀️biraz bünye ile alakalı olan bisi bu tabi beslenmeye dikkat edilmeli ama genetik olduguda unutulmamali
Gizemkocar dilaaaraozturk tabikide anneye de kilo ..bu bebe bisküvisi olayi aylardr forumda heryerde goruyorm yani birisi bisey uyduruyor herkes arkasindan ..sadece muz zaten yeterli
Hmyrrr Emelyurtpinar hurma çok güzel kilo aldırıyor. 36 da dogum yaptım 34 de sancılar başlamıştı o sıra hurma yedim 2850 doğdu kılosu guzeldı gelişimi iyi idi küveze alınmadı
Hilalkhrmn417 Durdane95 31. Haftadayim sonlarında da aynı şekilde tavuk balık 🤢 kokulari rahatsız ediyor bayağı 😑 ki en bayıldığım şey tavuktu her türlüsünü severek yerdim şimdi ciks içim almıyor lokmalar ağzımda büyüyor 😑 son 2 haftadır da balık sokmuyorum eve tiksindim iyice 😑
Gizemkocar Mercimek2 bu herkes icin gecerli olamaz ciddi bir şeker alımı bi fincan pekmez içmek..herkesin bunyesi bir değil arkadaşlar cocuga kilo aldircam diye seker hastasi olmasin