AdenEva Hamilelikte yenir mi bilmiyorum ama bu yorum yapanlar nasıl bi tavşan yemiş şaşırıyorum 🙄 bizim köyde kim tavşan avlasa başında kavga çıkıyor almak için. Bende yedim ve çok güzeldi, kanda bekletmek kötü koku vs hepsini ilk kez duyuyorum
Onurbunur Happybsrn evet yazık ama nesli tükenmekte olan bir hayvanı hobi için avlamıyor kuş avına gidiyor bir kaç zamandır belirli kuşlar için hem yenmesi haram olmayan kuşlara tavşan ilk kez geldi belkide yanındaki arkadaşı vurdu bilmiyorum ama avcılık insanlık soyundan gelen bir şey
Happybsrn Onurbunur 21.yy ve sizin dediğiniz avcılık bilmem kaç devrindeydi ,o zaman hayat ve koşullar aç değil açıkta değilsiniz,ama şimdi öyle mi resmen avcılığı savunuyorsunuz, o masum canın canına kastedenin cidden vicdanını sorgularım ,
karakiz1 Onurbunur Allah bilir Allahm korusun tabi ama daha fazla yorum yapamicam bebeğiniz dogsun ondan sonra gitsin esiniz hobi olarak bircok insan gidiyor ben karsi deilim ama zamani smdi deil
Defne2018 Onurbunur ben bilmeden yedim dogumda bi hafta sonra horoz eti diye yutturdular bi kaç hafta sonra ögrendim tavsan eti oldugunu bu akşam da hindi yüregi mangalı yaptı eşim inşallah bende bişi olmaz 35 1 olduk
Yseliminannesi karakiz1 şimdi bu söylediğiniz batıl bir şey iki kere avlanmış tavşan eti yedim çok şükür bir sıkıntımız yok Rabbimde vermesin zaten ama bizzat kendi yaşadığınız bir şey var ve ona bağlıyorsanız oda sizin düşünceniz tabii ve sonra gitmesinin imkanı yok şuan av zamanı bundan bir hafta sonra tavşanların çiftleşme zamanları ve av yasağı geliyo
Yseliminannesi Onurbunur geçen hafta benimde eşim avladı şuan av zamanı olduğu için eti çok kötü olmaz ama biz sırf et olarak tüketmedik bulgurlu köftesini yapıyoruz öyle yiyoruz bende yedim bişey olmadı zararı var mı bilmiyorum ama tabi otırup bir tavşanı yemedim 3-4 parça yedim köfteden. Tek başıma eti ağır kokuyo
karakiz1 Yseliminannesi Sizin düşünceniz batıl inancla bir alakası olduğunu düsünmüyorum buda benim kendi sahsi düşüncem