sevda_korkmaz92 Merhaba hamişler tetanoz aşısı ilk doz kaçıncı haftada yapılıyordu nette 12. Haftadan sonra yazıyor şuan 18 haftalığım sağlık ocağı ebem hiç aramıyor 5 yıl öncede olmuştum ama kaçıncı haftadaydı hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Damlatuurgut sevda_korkmaz92 ben dün oldum 21+0da ğrı sızı olmadı çok şükür kan verdim onlar daha çok acıdı ve ağrıdı😔
Tazeanne0134 sevda_korkmaz92 20-24 hafta aralarında canım ben ilk gebeliğim 2 doz bide doğumdan sonra 3.doz olmuştum şimdi tekrar hamileyim 23+6 haftalık 21.haftadaydım olduğum da
Eminecak Bana da 20 haftalık olduğunda gel demişti hemşire haftaya gidip olucam. Çok ağrı yapıyor diyorlar öylele mi hanımlar ?
Cansuadaa Eminecak ilk hamileligimin ilk aşısını vurduktan sonra bi4 5 gün kolumu kaldiramadim o kolumun üzerine yatamadim cok agridi ikinci dozda hic agri olmadi diyebilirim smdi ikinci gebeligim vurdurmaya korkuyorum acikcasi
sevda_korkmaz92 Cansuadaa Cansuadaa benimde ilk hamileliğimde ilk doz çok ağrımıştı 1 hafta kokumun ağrısından durmamıştım şimdi ikinci maalesef 5 senede etkisini kaybettiği için mecbur yaptırcam
sevda_korkmaz92 Tazeanne0134 benimde ikinci gebeliğim de aradan 5 yıl geçince hatırlayamadım kaçıncı haftadaydı 18. Haftadayız bizde
Elfs sevda_korkmaz92 bana verilen bakanlığın listesinde 17 den itibaren yapılıyor ben 23 de yaptırdım 1 ay sonra 2. Doz için gel dedi.
H-atun 3 gün once oldum aşımı. 20. Hafta da vuruluyor ilki 2.side tam 1 ay sonra. Benim 3 gun agrıdı oyle dayanılmaz denmez ama agrıdı maalesef☺️
sevda_korkmaz92 H-atun benimde ilk hamilelikte çok ağrımıştı ilk doz 2.dozda ağrı olmadı bende teşekkür ederim
Cansuadaa sevda_korkmaz92 ben ilk cocugumda vurdurmustum aradan 2 sene gecti smdi vurdurmasam olurmu yani etkisi gecmemismidir ?