Nihanus 2Prensveannesi benim ilkindede 35-36 civarı anca hazırlamıştım bunda eksiğimde vardır zaten benim acayip bir rahatlık var sebepsiz 😅
gulsumm1 Yseliminannesi inşallah canım 🥰 bende dolaba birseyler atmayı planlıyorum bakalım bebekk olunca zaten fırsat olmaz
Deletedmom_289 gulsumm1 32+2 daha hiç bir şey hazır degil maalesef . Neyse ki her şeyi aldım tam yıkaması ütülemesi de iki günlük iştir dşye düşünüp hala tembellik yapıyorum 😂😂😂
2Prensveannesi Nihanus birde beni düşün benimki ücüncü esim sôyleye söyle yaptirdi insanda istemsizce bi rahatlik oluyor 😆😆😆
Meltemak35 Hastane çantasına koymadım ama kıyafetler hazır benim ve bebisin 😊 Dolap için mantı ve sarma yaptik, biraz börek ve kurabiye yapar atarım diyorum 😇 ev temizliği de şubat sonu dip köşe düşünüyorum
Busra2013 gulsumm1 normal dogum mart 8 gozukuo ama bugun sancım oldu hafıf kanama oldu suan acılde nst altındayım😔
Narmina95 gulsumm1 ben herşeyini yıkadım ütüledim koydum ama çantamı hazrlamadım daha😅Odasınıda yarın yerleştircem.Korku yok şimdilik heralde hastaneye giderken olucak heyecan korku😀Zaten panik atak var Bende kafama takmamaya çalşyorm🥴