Busranurtopal gulsumm1 bence vakit kaybetmeden hemen başla 😊 her geçen gün hareketlerimiz iyice kısıtlanıyor
gulsumm1 Busranurtopal demi haklısın 🥺 haftaya doktor kontrolümuz var ondan sonra hazırlamayı düşünüyorum
Busranurtopal gulsumm1 hazırlarsın yaaa ne güzel vakit de geçmiş olur hem.. bak son zamanlar geçmiyor zaman durdu sankii.. Allahim hepimize bebislerimize sağlıkla kavusmayi nasip etsin. Çantadır, kıyafettir, esyadir hepsi bir gunluk iş. Rabbim sağlık versin 🧿💙
SevimnurBaaran gulsumm1 33+4 haftalık hamileyim çantamız çoktandır hazır ne olur ne olmaz diye hemde iyice agirlasmadan hazırladım malum 2. Gebeligim ve ilkine göre daha çabuk yoruluyorum. Bu ay icindede yavaştan temizliğe basliycam anca bitiririm diye düşünüyorum
gulsumm1 SevimnurBaaran tecrübeli olunca dağa rahat oluyor insan sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Sessizprofil gulsumm1 33 hafta bitiyor heycanlıyım korku daha cok cünkü ne yaşayacağımı biliyorum ama canımın derdine düştüm ağırlaştım günüm gelsin diye dua ediyorum hayırlısıyla ufaktan çamaşırları hallettik çantayı hazırlaması kaldı. Evimi falan yavas yavas hallettim bi salonum kaldı temizlencek halılar yıkamaya verilcek bebeğin beşiği kurulacak onlarda hallolur işte evide bi yandan hazırlıyorum. Bu süreçte aileler yok tabi hepsine uzağız yalnızız ama rabbim yardım ediyor sükür 🤲🏼
gulsumm1 Sessizprofil bende yalnızım ailem yakın ama hepsi çalışıyor kendi başımın çaresine bakacam artık yavaş yavaş ne yaparsam kâr 🥲
mutluanneee kizlar 34.2 dayim bende kiyafetleri yikadim utuleme yaoaacagim cantayi hazirliyacagim 3 tane 5 li hastne cikisi 2 yedek alt 2 yedek zibin hastane cikislarininda icinde var bez islak mendil almadim bu hafta onlari alcam 1 tane bez ince battaniye 2 tane mislim biri pusetin ustune bitane kalin annmin ordugu battamiye pisik kremi bebk temizleme bezi 5 tane agiz mendili baska bir eksik varmi lazim olur gereksiz dediginiz bebek icin
Sinem_20 gulsumm1 bugün renklileri yıkadım yarın beyazları yikicam inşallah sonra ütüler çantamı hazırlarım son 38 gün kaldı🥲
-momymomy3 gulsumm1 34+5 haftalığım hala eksikler var sadece kıyafetleri yıkandı duruyor ütülenecekler daha dolabı duzenlenicek birsürü is var, 2 çocuğum daha var büyük oğlum hasta onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım daha ve sanırım oğlumdan bana geçti hastalık öksürüyorum sabahtan beri 😩
Yseliminannesi gulsumm1 öyle tabii ama bu güne her an doğum olur korkusuyla geldim tansiyonum var ve her an bişey olabilir düşüncesindeydim çok şükür şimdiye kadar yaşamadık inşallah vaktinde sağlıkla doğar cümlemizin bebeği 🤲🏻🌸 dolaba bişeyler atmak gerçekten büyük kolaylık oluyo çünkü bazen oluyo ki bebekten fırsat bulup yada yorgunluktan bişey yapamayacak halde oluyorsunuz benim şuan iki olacak o yüzden bunda daha fazla yaptım ilk 20 gün annem zaten gelicek ondan sonrasına stok çok iyi 😊
gulsumm1 Yseliminannesi inşallah canım 🥰 bende dolaba birseyler atmayı planlıyorum bakalım bebekk olunca zaten fırsat olmaz