Merve201119 [bilinmeyen] aynen katılıyorum Başak burçları genellikle çok titiz ve özenli oluyorlar ama erkekleri çapkın oluyor😃
muhendisanne1 iremonal benim de ekim ama hamilelik ful yaza geliyor ve en ağır zamanların yazın en sıcaklarına Denk geliyor yaz hamileliği gerçekten sıkıntı 😓😓😓
Kbrsydn muhendisanne1 yanlis anlamayin bisey merak ettim iki üç yıl önceki postu nerden önümüze çıktı da yanıtladınız
RuzgarsMommy Bida yaza getirmem kışın doğurayım lütfen 😁 Herkes ekim demiş de ekim de bütün yazı hamile geçiriyorsun annem ben de öyle olmuş o da zor En iyisi ocak şubatta doğurmak simdi evler zaten sicak yaza da büyür cocuk oh mis
aylinsss RuzgarsMommy kesinlikle katılıyorum Allah nasip ederse benim şubat olacak son aylar kışa gelecek rahatça 40ı çıktı toparladı derken bahar gelecek dışarı güzelce çıkabilecegiz ek gıdaya geçme zamanı geldiğinde her türlü sebze meyve olacak yaz sonu bile olsa ve öbür kış tam gelmeden Allahın izniyle bişeyler rayına oturmuş olacak 🙏🏻
Zkygmsbtr yorumcuanneniz bende kasımda doğum yapacam ya ne almalıyım kışlık mı yoksa mevsimlik mi bilemiyorum ilk hamileligim pek bilmiyorum siz nasıl yaptınız acaba 🙏
Kbrsydn Ilk cocugum ocakta dogum yapmıştım gayet güzel geçti yaza kadar büyüdü memlekete gittim şimdi 50 gün oldu doğum yapalı ilk 10 gün güzeldi ama sonrası çok sıcak ve bebeğim küçük olduğu için memlekete gidemiyorum
Loyasteri Ay ben de Ekim de dogurcam kendimde ekimde doğmuştum Allahtan hayırlısı nasip kısmet diyelim :)