Gecegunesi mirumm544 evet ben doğum yaptım pazar akşamı , kendi sancım geldi suni sancı bile almama gerek kalmadı
Gecegunesi HappyMomAnnesi 41+4 e kadar 3 kez yaptım ama hergün yapsanızda sıkıntı değil hurma yemekten daha etkili bence sancı için
Patito__ Nilay01- cnm ayni olurmu surec bimiyorum ama erken dogm yapmak zornda kaldim 19 haftalik rahim acici verdiler sabah 9 sonra suni sancı verdilerr 13.30 da dogumum olmustu
Sahurenur Benim 40+3 şuan ama sancım falan yok suyumun gelmesi ya da sancımın başlaması için ne yapabilirim ?
HappyMomAnnesi Gecegunesi bende denemek istiyorum ya 38+1 deyim ama erken mi ki Hurma yiyorum her gün ama böyle hiç denemedim
Malikadir Nilay01- merhaba cnm hangi doktor bende oraya gittim 1 kez doktordan memnun kalmadım. Senin doktorun kim ?
Gecegunesi HappyMomAnnesi bende hurma yiyince pek etki olmadı gibi , 11 hurmayı ikiye ayırdım çekirdekleri ile birlikte 3 bardak suda bir/ bir buçuk bardak kalana kadar kaynattım ve içtim bazende 2 bardak suya 7 hurma olarak yaptım bence deneyin
HappyMomAnnesi Gecegunesiçok teşekkür ederim ben hemenn deneyim bunu hergün mü böyle içmem gerekiyor peki
HappyMomAnnesi Gecegunesi 38+2 haftayız canım ama çok hasta oldugum için korkuyorum erken gelsin istiyorum durumum kötü daha ciddi olmadan dogurmak istiyorum ama günü vakti varsa da beklicez artık ya