Aydogdu2 Bernayamaner 12+6 dün öğrendik erkek ilk başta kız gibi ama kesin değil haftaya kesinleşir dedi bebis sonra bacak arası bir gösterdi doktorla gülüstük erkek olduğunu gördük:)
Pembekurdele Bernayamaner bende 12. haftada öğrendim ikizlerim kız olacaklar şuan 16 haftaliğiz değismedi🙏🏻💟 ultrason cihazi ve doktor iyiyse genelde degismiyor 😊
Bernayamaner Sevcan00 banna %90 kız dedi baya ultrasonda uyandırdı hareket ettirdi öyle baktı haftam erken diye tereddütte kaldım
Pheebs Bernayamaner Kaçıncı haftada tahminde bulundu🥰 bize 13 te %80 tahminim var ama soylemicem ya %20 çıkarsa dedi😂
Bernayamaner Pheebs 13+1 de dedi normalde kendi doktorum farklı o net olmadan hiçbir şey söylemiyor tahminde etmiyor , kız diyen doktorda tanıdıklarıma 13 haftada söylemiş doğru çıkmış
sdymtl Bana 12de ikili taramada iki doktor erkek gibi ama bir ay bekle dediler. Değişir mi diye düşünüp duruyorum 😀
CansuDRY Bernayamaner İlk kızımı 11+3, oğlumu 12+5, şimdiki bebeğimi 12+2′de öğrendim. Kızmış. Zannetmiyorum değişeceğini ama 1 ay sonra göreceğim bakalım tekrar. Doktor tecrübesi çok önemli.
Bernayamaner CansuDRY bana kendi doktorum hep daha küçük bişey söyleyemem diyordu burada bakıyorum 10 11 haftalarda öğrenenler oluyor o yüzden bende emin olamadım
Acemi_annee1 Bernayamaner 15. Haftami bekledim net görsünler diye öyle de oldu karnımda yag yok bebeginde pozisyonu güzeldi doktorumuz hemen gördü yakışıklı bi oğlunuz olacak dedi 💙 değişmez mi diye sordum ihtimal verseydi bi süre sonra tekrar gitmek için ama yok değişmez dedi gayet emin bi şekilde
Firdesy ebru_ctn28 13.haftamda 180 erkek dedi 16.haftamda erkek dedi 23.haftamda ayrıntılı da da erkek dedi
Nfssay Bernayamaner 18.haftamda doktorum %90 erkek dedi 23+5 te detaylı ultrasonda kızım olacağını öğrendim 😊her an her şey olabilir 😀
MelekMervertlek Bernayamaner var 17 de erkek dedi dr şok olmuştum 12 13 de sadece tahmin oluyor net söylemek imkansiz dedi