Kumdurder Bernayamaner degismez dokotr iyi olmasida onemli ne gibi belirtilerinoz var mesala mideniz cok bulaniyomu n3ler yiyorsunuz
_momy_ bende 12.haftada tahminde bulundu ama değişebilir kesin konuşmak istemiyorum dedi 16.haftada tekrar gidceeğim 🍓🍓🍓
_momy_ bana da kıza benzettim hatta öksür bakalım dedi iki kez hareketlensin bir dedi değişir mi acaba 12.haftada söyledi 16 haftayı bekliyorum iki haftam var geçmiyor zaman 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Sevcan00 Bana da 13+3 te kıza benziyor dedi ama ne bileyim konuşurken hiç kendinden emin değildi deliricem meraktan
Bernayamaner Sevcan00 banna %90 kız dedi baya ultrasonda uyandırdı hareket ettirdi öyle baktı haftam erken diye tereddütte kaldım
Defne000 Bernayamaner belirtileriniz neydi acaba bizde 14 haftaya giricez ☺️ Doktorumuz cok erken dedi
ebru_ctn28 Firdesy nasıl erkek dedi sana kuzum Bana da 13 de gittim bacak arasında çıkıntı var dedi erkek dedi ama kesin demeyelim iki hafta sonra bakalım dedi
Firdesy ebru_ctn28 13.haftamda 180 erkek dedi 16.haftamda erkek dedi 23.haftamda ayrıntılı da da erkek dedi
Lulikli Bernayamaner 11+3 kıza benziyor dedi 15+3 erkek olduğu netleşti. Yine bile detaylıya kadar emin olamadım 😀 Bir şeyler almak istiyorsanız unısex renklerde alın bence şuan için 😊
Lulikli Rabiaaak hayır değil direkt opr.dr ama özel hastahane cihazlar yeni bunun uzmanlıkla vb. Alakası olduğunu düşünmüyorum açıkcası
Cansuf Benim 13. Haftada kiz dediler iki doktora gidiyordum ikisi de kiz dedi detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik. Kordon bacak arasına girince cinsiyeti de kiz zannedebiliyorlarmis.