1mercimek_annesi tugce20- Ssmom peki kaçıncı haftada başlıyor kaşıntılar benim 11 haftalık henüz ama özellikle karın çevresinde olmak üzere vücudum da aşırı kaşıntı var
Ssmom 1mercimek_annesi ilk trimestardaki kaşıntılar için kolestazı düşünülmüyor genelde ben 32.haftada kaşınmaya başladım bir hafta sonra tekrar karacğr enzimlerime baktrcm
Busekaracaa tugce20- 38+2gunum bacaklarım karın bolgem ama özellikle bacaklarim çok kaşınıyor yara oldu gündüz çok değil ama akşamları başlıyor kaşıntı acaba kolestaz olabilir mi salı günü doktora muayeneye gitcem hemen soyleyim doktora test yapsın
Busekaracaa Busekaracaa banada yardım edermisiniz 38 hafta 2 günümkarin bölgem özellikle bacaklarım kaşınıyor yara oldu 2 haftadır falan akşamları daha çok kaşınıyor hiç soluma gelmedi acaba değerler yuksekmidir pazartesi sağlık ocağına gitsem değerlere bakarlar mı
Ssmom GoncaClk 32+6 yım şuan 2 gün önce doktora gittim kan sonucum karaciğer enzimlerim normal çıktı kaşıntı hala devam ediyor çok üzgünüm 😔 şikayetlerim kaşıntı ve iştahsızlık
GoncaClk Ssmom en azından enzimleriniz normal çıkmış o iyi. Ama sebebi ne tabi oda önemli. Benimde kasintim pek yok ama değerler yüksek🙄 Hayırla evlatlarımıza kavusalim hepimiz 🤲🌸
Ssmom GoncaClk ama bir hafta sonra tekrar bakıcaklarmış sonuçlar ilkte temiz gözkblyormuş bol su içiyorum bakalm bu gece kaşınacakmıyım yatmadan.
GoncaClk Crixus1313 ALP 196 AST 37 ALT 67 Safra asitini öğrenemedim bugün telefonla sonuç öğrendim çünkü
GoncaClk Arelin_annesi merhabalar Ordu Fatsa meditech Hastanesi’ne gidiyorum Zeynep Özcandağ doktorum