Deletedmom_35 Feride01 faturanın üzerine bir bardak soğuk su içmekten başka bişey yapamıyoruz. Galiba artık isinmayacaz sadece karin doyuracaz
Sinem_45 Deletedmom_35 Tam olarak benim eşimle aynı durumu yaşıyor soğuktan adamın dizlerine inme geldi 😂😂 Napicaz bu faturalarla hiç bilmiyorum gerçekten Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Deletedmom_35 Ceyduygu valla itiraz edecektik baktık herkese o kadar gelmiş annemlere kaynanamlara kuzenlerime yorumlara baktım bir çok insana o kadar gelmiş sosyal medyada gündem olunca anladım zamin hepsini bizden çıkarmışlar o yüzden bişey yapamadık artik
Ceyduygu Deletedmom_35 Allah Allah bizim eve 100 TL fazla geldi sadece 250 TL gelmiş. Mağaza da iki tane de ısıtıcı var bir eve koca mağaza kadar elektrik faturası mı gelir. Şaşırdım valla Allah yardımcınız olsun
Sinem_45 Deletedmom_35 Valla kuzum bazen karın bile doymuyorum gerçekten dışarısı ateş pahası elini birseye atamıyorsun 🤷♀️
Deletedmom_35 Ceyduygu Valla sadece iki şiş soba bulaşık çamaşır buz dolabı ütü bile yapmadım dikkat etmek için
Deletedmom_35 Sinem_45 artık yaptığımız bir yemeği günlerce yemek zorunda kalacaz Allah yardımcımız olsun
Tospikkkk Deletedmom_35 kayinvalidemlere 1600 TL gelmiş benimde 250 lira gelen dogalgazim 700 lira gelmiş
alcang Deletedmom_35 aynen öyle doğalgazlı eve gelmiş 500 lira elektrik. Hem onu hem elektiriği ödeyecek kirada var maaş bitti zaten. Yazık halimize
Deletedmom_33 Deletedmom_35 Kız bizim bina da varsa da kapamislar odalarda soba gideri aradım yok olsa bende kuracaktım 2 aylığına 😬😬
alcang Deletedmom_35 onu hiç dahil bile etmiyorum. Eskiden çocuklarımıza her bayram bayramlık alırdık yeni yeni. Şimdi nerde alabilsinler. 😔
Deletedmom_33 Deletedmom_35 Bizzimde tek oda ve yatak odası. Oda kedi gece üşüyor hapşırık tutuyor diye. Üstünü de örttürmüyor, battaniye altına da girmiyor 😅