mirage333 Deletedmom_35 kaç kwh kullanmışınızki??? Gecen ay zamsız biz 151 kwh için 138 tl gelmisti, bu ay yine 151 kwh kullanmışız zamlı 198 tl gelmiş.
Deletedmom_35 mirage333 bilmiyorum ama her ay o kadar kullanıyoruz yorumlara bakarsaniz herkese o kadar gelmiş iki katı fazla gelecek ne kullanabiliriz evde
Deletedmom_35 Kelebekk-0307 en kotu durumda bile en iyi günlerimiz diyoruz oturdukları yerden zam yapmak çok kolay benim değil ama çocukların hakkı sorulur onlardan 😒
Deletedmom_35 kuzeymomsss biz çok çok dikkat ettik geçen ay çok geldi diye televizyon fişini bile izlemedikce çektik ütü yapmadık fırın bir kere tek çalıştırdım gelen fatura bu 🙄 ağlanacak halimize gülüyoruz artık
Deletedmom_35 alcang amin inşallah biz hadi ödeyebiliriz bir şekilde peki odeyemeyenler onlar soğuktan mi ölsün bunlar bizim en temel ihtiyacimiz onları bile ödeyemiyoruz
alcang Deletedmom_35 aynen öyle doğalgazlı eve gelmiş 500 lira elektrik. Hem onu hem elektiriği ödeyecek kirada var maaş bitti zaten. Yazık halimize
Deletedmom_35 Deletedmom_33 bizim doğal gaz var ama oda doğru dürüst ısıtmıyor bu sene kış aşırı soğuk geçti soba açtık mecbur bebek için oda böyle oldu 😅
Deletedmom_33 Deletedmom_35 Kız bizim bina da varsa da kapamislar odalarda soba gideri aradım yok olsa bende kuracaktım 2 aylığına 😬😬
Deletedmom_35 Ozge sadece bizim değil ki herkesin öyle kaynanamın annemin dün Twitter’da bile gündem oldu elektrik faturaları ve sadece soba ile geçen ay 500 lerde gelmişti bu ay iki katı
Deletedmom_35 Armess_loya 😅😅 amin inşallah gerçekten durum vahim bu gidişle temel ihtiyaçlarımizi bile karşılayamacaz
Deletedmom_35 MTugba amin inşallah canım önümüzdeki ay daha fazla gelir herhalde yemeyi içmeyi bırakalım sadece fatura ödeyelim
Feride01 Canim bu ay bize 1700 tl elektrik faturasi geldi hala ne yapmis olablirim diye dusunuyorum, evim iki arti bir 5 gun sadece elektrikli isitici actim sonuc bu, evde santiye var gibi bir fatura 🙄
Deletedmom_35 Feride01 faturanın üzerine bir bardak soğuk su içmekten başka bişey yapamıyoruz. Galiba artık isinmayacaz sadece karin doyuracaz
Deletedmom_35 2melekannesii___ dilekçe yazacaktik baktık herkesin öyle gelmiş kaynanamın annemlerin kuzenlerin falan en son sosyal medyada gündem olunca sadece bizim değilmiş onu anladık. Yüzde kaç zam gelmiş ondan sonra böyle oldu
Deletedmom_35 Sinem_45 galiba bütün borçlarını bizden ödeyecekler başka açıklaması yok eşim dükkanda ışık bile açmaz sadece aşırı soğuk oldu mu klima açar bı saatliğine 900 gelmiş 🙄 sadece oturup şaşkınlıkla izliyoruz
Sinem_45 Deletedmom_35 Tam olarak benim eşimle aynı durumu yaşıyor soğuktan adamın dizlerine inme geldi 😂😂 Napicaz bu faturalarla hiç bilmiyorum gerçekten Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Deletedmom_35 merve21_ bizde ona şaşırdık resmen iki katından fazla gelmiş 😔😒 bütün borclari biz ödüyoruz herhalde 😅
Ceyduygu Deletedmom_35 Bizim kocaman iki katlı mağazamıza 1500 TL geldi. Üstelik her yerde ışıklandırma var. Bence siz itiraz edin
Deletedmom_35 Ceyduygu valla itiraz edecektik baktık herkese o kadar gelmiş annemlere kaynanamlara kuzenlerime yorumlara baktım bir çok insana o kadar gelmiş sosyal medyada gündem olunca anladım zamin hepsini bizden çıkarmışlar o yüzden bişey yapamadık artik
EdizEliz Deletedmom_35 öyle canım insanın hırsız var diye bağırası geliyor. Allah yardım etsin herkese