Ssmom Merhaba kızlar 32.ci haftadayım yatmadan önce geceleri aşırı derecede kaşınıyorum kızarıklıklar oluştu kan testlerim temiz çıktı iştahım gitti ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi çok kaşınan var mı?
Afro-dit Ssmom 1 hafta sonra yeniden kan verin enzimlerinize baksınlar benimde ilk başta normal çıktı ama yeniden verince karaciğer enzimlerim yüksek çıktı gebelik kolestazi geçirdim. Geceleri başlıyor kaşıntı çok geçmiş olsun
Htchknn Ssmom sizde iyi geç başlamış. 24 haftalıkken başladı hala devam ediyor. Sonuçlar temiz ama hamilelik kaşıntısıymış hiçbirsey fayda etmiyor. Doğurunca geçer dedi. Doğurmayı bekliyorum 😀😅işin kötü tarafıda eşimde kaşınıyor artık 😀😀
Hcrklk123 Htchknn sizinde daha çok varmış.Benim doktorumda baktı bişey çıkmadı ama bana bi ilaç verdi hap yani birde losyon çok rahatladım.sizde keşke losyonu kullansanız bari üzüldüm adınıza daha çook var benim son haftalarım
Afro-dit Ssmom çatı darlığindan dolayı sezeryan olarak yatisim yapıldı catim dar olmasaydı normal doğum olacaktı ama doktorum sonu sezeryan olur sana o sancıyı boş yere cektiremem dedi 38+6 da sezeryana alındım
Zeyno2016 Ssmom hayır vermedjm normal çünkü ikinci hamileliyim ilk hamileliyimdede oluyoda son aylarda 😊
Ssmom Afro-dit genelde kolestazı olanlar hep sezeryana alınıyor diye biliyorum demekki yanlışmış çok teşekkür ederim bilgileriniz için
Ssmom Afro-dit Afro-dit çok teşekkür ederim birşey daha sorabilir miyim kaşıntınız genelde ayaklarda mı oluyordu?
Afro-dit Ssmom ayaklarımda dizlerimde ve ellerimde oluyordu parmak araları bile kaşınıyordu düşünün ki ellerimi yıkayıp havlu ile kuruladigim zaman havlu ile ellerimi kasıyordum vücudumda da oluyordu kaşıntı
Ssmom Zeyno2016 ben okadr korkuyorum ki umarım sizin gibi rahat olurum tekrar haftaya kan vericem bakılıcak bugün çok su içtim bakalım tekrar yatmadan kaşınackmym sizin kaşıntınız da yatmadan önce mi başlıyor?