svdkznc iyeaa aynı problem bende de var ne yazık ki acillerde mi sürünmedim, hastanede mi yatmadım… Stent takılmasından yana değil doktorum ama eski tempomu tamamen bıraktım asla fazla yürümüyor ve ayakta kalmıyorum. Sizin nasıl geçiyor var mı ağrınız?
iyeaa svdkznc stentde agrı yapıyor ıdrara çıkarken çok canım yanıyor ama bende takılı kalması mecburı hem büyüme var hem tas 2 hafta sonra stentı degısecekler daha doğuma var korkuyorum bende
Ozlem2206 iyeaa benimde sağ böbreğimde büyüme var dediler ama doktorum normal gebelikte doğumdan sonra kendiliğinden geçer dedi ağrı vs yada herhangi bi rahatsızlık vermiyor bana sadece sağına yatmamaya çalış dedi
Karacaaa iyeaa ben yaptım ca 7 aylık hanileyken stent takıldı 3yil sonra kendiliğinden çıktı vajinadan doktor beni bilgilendirme di geri cikrtcgz feln. Bende unuttum daha doğrusu geri çıktığını bilmiyorum çok şükür ki kendiliğinden cikti
iyeaa Karacaaa nasıl bılgılendırmedı senı Allah korumuş enfeksıyon yapabılırdı vücudunda doğumun stentle nasıl oldu normal yapabıldın mı canım
Hayat_Recep3480 iyeaa benim de pazar günü genital bölgemde aşırı derecede yanma vardi idrarda pembemsi kan geliyordu aşırı sancım vardı gece acile gittik serum verdiler eve geldim sabah erkenden doktoruma gittim sağ böbrekte genişleme var dedi antibiyotik ve toz verdi pazartesi tekrar gel dedi eğer geçmezse üroloji bölümüne yoluyicaz dedi
iyeaa Hayat_Recep3480 ınsallah geçer de rahatlarsın canım eğer tas yoksa genısleme takıple kalabılıyor genişlemen kontrol altında olursa sorun yasamaSın bana stent olmasa böbrek kaybı olurdu dedıler
Karacaaa Hayat_Recep3480 canm senin sancım vardı gene iyiydi bn bildiğin Sürünüyorodum nefes alamıyorum ölüyorum sandım bı gecede 4tane hap içmiştim o da parol fln değil diğer ağrı kesicilwrden iyikine bişey olmamıştı ogluma
iyeaa Karacaaa çok fena ınsan hamıleyken bunu yasaması çok kötü bende delı gıbı agrılarla stentı taktırdım dünyan kararıyor resmen
Karacaaa iyeaa stentten sonra bı kaç gün ağrım oldu ondn sonra rahatladım ama bu seferde idrar yaparken yanma oluyodu
iyeaa Karacaaa evet maalesef o yanma çok fena tuvalet ezıyet gıbı oluyor ne kadar su ıcsemde aynı bısey degısmıyor bebekten ötürü rahatlatıcı bısey de veremıyor doktor mecbur cekılıyo
Lahinnn Harikanisan merhaba bende de var 32 haftalık hamıleyım 37 mm buyume var sagda nasıldı amelıyat ne hıssedıyorsunuz ne zaman toparlanıyorsunuz uyutuldunuznmu lokal mıydı sakınlestırici verdıler mi Kadın doğumcu doktor gırıyor mu bebegın kalbj dınlenıyor mu
Lahinnn iyeaa aynı durumdaymısız ben de de pesser takıldı erken dogum rıskım var da nasıldı amelıyat anlatırmısın kac dakıka surdu genel anestesı mı oldu