pinkymoms senı korkutmak ıstemem ama sankı 160 ile 18ğ arası gıtmıs gelmıs hep kalp atısları, bu konu hakkında bılgım yok tabıkıde bu yuzden ıydıını doktor bılır tabıkı ama dün ebe bana ol aıs gerekn 150 lıler dedı 160 ustu endıselendırır bizi dedi ınslh bır skıntı cıkmaz.

pinkymoms Bebek hareket edince de kalp atışı hizlaniyor ama genel olarak iyi görünüyor

Btl2652 çokta normal değil canım bu durum benim gittiğim doktor alanının en iyisi adam profesör kaç senelik o ne derse odur her zaman benim için kötü dediyse kötüdür yani öyle güveniyorum Hasan Serdaroğlu internetten bakabilirsin istanbuldaysan eğer gidip bir kere görebilirsin eğer sende de öyle bir sıkıntı olduysa, ama tedavisi mümkün olan birşey diye biliyorum yani bende çok endişeliyimm😒😒 ondan burdan yazıp yaşayan sonrasında sıkıntı yaşayıp yaşamayan birileri var mı diye yazdım

pinkymoms kac haftaliksiniz ayni sikinti bendede vardin 2. De nst normal cikti aklimda kalmadi degil doktor normal deil demisti 34. Haftadaydim

Btl2652 bana da 100-150 arası olmalı üstünü ve altını çok istemeyiz dedi

pinkymoms teşekkürler peki alttan ne zaman muayene ediliyor söylüyor mu doktor bi sonraki randevuda muayene edicez diye hazırlıksız yakalanmayalım 😅

cigdemkorkmaz o doktordan doktora değişir benim doktorum ilk 13 hafta hep alttan muayne etti sonra hep üstten baktı şmdi 38.haftamdayım geçen hafta çatı musyenesi yaptı onu da söylemişti bir dahakine çatına bakacağım diye

Elyesa_annesi sabah gitmiştim kahvaltıda çikolatalı ekmekle süt içtimm ondan bi bir saat sonra falan çekildim etkiler miiii😒😒😒