Mucizem_211 Mihrimahinannesi vallah canım benimde öyle oldu özelikle yıkadıkça dahada kaşınmaya başlıyordu sonra ilaçtan olduğunu öğrendik istersen hastaneye git ciddi bişey olmasın da
Mihrimahinannesi Mucizem_211 acilde de bakmıyorlar o yüzden gitmek istemiyorum aslında ama mecbur gibi gözüküyor şuan
Hcrklk123 Mihrimahinannesi canım benimde öyle bi iki üç gün kaşındı ve geçti sonra tekrar çıktı ama benim şekerim var insülin kullanıyorum ona bağlıyorum artık.doktorum losyon verdi birde hap verdi.tabi önce kan sonuçlarıma baktı hiç Bişey çıkmadı.Hergün losyonu sürüyorum yatmadan ilacımıda içiyorum.Çok rahatladım vallaha ayy özelliklede gece başlıyor.Seni çok iyi anlıyorum çıldıracak gibi oluyor insan.Halen aslında kaşınıyorumda ama ilaç uyutuyor ve azaltıyor o keskinliğini inşlh sizde bi çare bulursunuz çok zor gerçekten çok zor.Bir gün saat 6 ya kadar kaşındım.Sonra artık ağlamaya verdim vallaha çok zor
Mihrimahinannesi Hcrklk123 bende dün gece başladı hala kaşınıyorum ağladım hep sinirimden. Ne yapacağımı falan şaşırdım
Mihrimahinannesi Velaguv iki gündür uyuyamıyorum gözlerimi dahi kapatamıyorum kaşınmaktan sizde de öyle miydi
Velaguv Mihrimahinannesi aynen bacaklarımı yara yapmıştım artık uyuz oldum diye korkmaya başlamıştım artık ama değildim şükür geçti
Hcrklk123 bebisinannesi33 Allerset diye bir hap birde excipial lipo verdi.Hap uykuda yapıyor.Vallahi ben çok rahatladım inşlh size de iyi gelir.
Happycivcivmom Kasıntı karaciğer enzimleriniz yükseldiği icin kizlar bende öyleydim onun çaresini hemen söylüyorum kereviz ve ya enginar ya pişirip yiyin ya da yoğurda rendeleyin beni anında iyileştiriyor doktorum şöyle.isti