MerveeD asliu_ tabıkıde herzaman ki ben uyuyamıyorum bıde dun biontech aşı oldum kolumun üzerine yatınca agrıyor 🤦♀️🤦♀️
Zeyyyn asliu_ ateş nöbetibdeyim uyuyamym ya ben uyuya kalırsam da ateşi çıkarsa diye yarım saate bir kontrol edıyorum 😳
asliu_ MerveeD yaa gecmis olsun ben de dünden önceki gün oldum geciyor 1 güne agrisi, bugun de misafirlerim geldi sabahtan beri hazırlık yaptim yorulmuşum erken yattım şimdi ters bi saatte uyandim 😌
MerveeD asliu_ valla hergun 12 1 gbı yatıyorum ve 2. Lavobaya gidişim bıde bu aralar sürekli rüya görüyorum uyanıyorum 🙈🤦♀️🤦♀️
DuyguEcrin asliu_ kesinlikle yalnız değilsin helede son zamanlara yakın olunca uyku duzeni diye bisey kalmıyor
Zynpcbi asliu_ günde 3 tane diye içemiyorum 1 den beri ağrılarla bekliyorum sonuç ta henüz gelmedi doktorumla görüşemedim parol vs ne içiceğime dair bilgim de yok 🙄
DuyguEcrin asliu_ daha erken başlamışsınız siz ben son 1 aydır falan böyleyim ama artık daha da zorlasıyor uyumak yatmak ben gün sayıyorum ama su an bel agrısından duramıyorum. Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi🤲
omerveannesi Ben de tuvalete kallktim sonra da uyuyamadım 😢 mutfağa gidip gitmemekte de çok kararsızım 😅😅😅😅
DuyguEcrin omerveannesi o kararsızlığı yenip gitmiş bulunuyorum bu ara kendimi yeme konusunda hiç tutamıyorum. Ama sen tut bana uyma😂🤭
asliu_ Zynpcbi insallah negatif cikar, pozitif cikarsa da hic moralini bozma ben de covidken adetim gecikti ve hamileliği öğrendim 😇
omerveannesi Zynpcbi evet aynen öyle . Şimdi de bebiş hareket etsin diye durtesim var 2saattir hareket etmedi uyuyorsa demek. Sonra durtmeler yuzunden doğunca da bu saatlerde uyanacak alışıp :D