Arzu-Anne Melike0146 Bizde 10 şubat ta ☺️ Mecburi sezeryan miyomdan dolayı 38+5 de alıcak drum çok heyecanlıyım çoooook korku heyecan karışık uyku uyuyamıyorum Rabbim korusun kurtarsın hepimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🌸
Melike0146 Arzu-Anne ayni gun doguruyoruuuz insallahh 🧡🌸 bnde cok garip ve degisigim ne hissedecegimi bilmiyorumm hic 🤭 saglikla gelsin de gerisi hic onemli degill 🎈💃💃
Cocolingo Melike0146 herhangi bir açıklık vs yok ama doğum pozisyonunda ve sürekli baskı hissediyorum, çok az kaldı hem korku hem endişe hem heyecan hepsi bir arada, hem çok mutluyum çünkü sonu çok güzel olacak Allahın izniyle hemde korkuyorum 🌸
Melike0146 Cocolingo keske bizim kizda donseydi ama hic donmeden yana belirtisi olmadi sagolsun 🤭 bol bol hurma yiyin acma germe hareketleri yapin hem sizi rahatlatir hem de dogum icin faydasi olur
Goksinismail Melike0146 ikinci doğumum olacak merak ettigin birşey varsa şuanda da cevaplayabilirim 🥰
Dilekkuru Goksinismail ya benim de ilk dogumim ve çok korkuyorum stres sknti heycan heo bı arada komple hayatımız degisicek ve ben çok tuhafim skinlesemiom aklımdan ckaramiom blmiom
Zumrutkb Melike0146 bizim de 40 ı gecirmeyecek doktor.öncesinde normal bekliyoruz yani son 12 gün kafam karısık belirsizlik zor oturamamak zor😄
elaweannesi Melike0146 kbrckr1 bende aynen ya 10 Şubat bi şekilde alınacak son 9 şubata kadar gelmezsek normal olarak sonrası sezeryan olacak sanırım