Melike0146 10 subatta 39+1 olarak doguracagim insallahh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊 Bebisim ters pozisyonda o yuzden mecburi sezaryen olacagimm 😊 sizlerds durumlar nedir hamiisler 🌸🧡
pinkymoms Melike0146 ben 🙋🏻♀️ Eğer bebişim 8şubata kadar kendi gelmezse günümüz var sezeryan için☺️ Ama artık yürüyemiyorum bilee
Melike0146 pinkymoms aayyy kisa aralarla doguruyoruz 😊 insallah saglikla gelsinde gerisi hic onmlu degill 🙏🏻 erken doguran deneyimleri paylassin olur mu 😊
Melike0146 kbrckr1 insallah istedigin dogum sekli ile olur canim benim 🧡 yoksa sezaryen ile saglikla ysnimizda olur 😊🌸 deneyimlerini yaz ama bilelimmm
elaweannesi Melike0146 kbrckr1 bende aynen ya 10 Şubat bi şekilde alınacak son 9 şubata kadar gelmezsek normal olarak sonrası sezeryan olacak sanırım
Sdkl pinkymoms yürüywmeme nedeninizi sordum yani ağrılardan mı ağırlıkta mı çatı ağrısı falan mı diye?
Edanursenol Cocolingo kaç haftalik siniz doktor bizede 22 şubatı verdi 37+2 yim nst de sancılarım çıkıyor çok bekleyeceğini sanmıyorum bebisim ilk oğlum da 38+4 de gelmişti
Melike0146 Cocolingo subat bebekleri bir bir geliyoor 💃💃zaman daraldikca bir garip oluyoruz degil mi ? Sizde durumlar nasil erkn gelme belirtisi var mi
Cocolingo Edanursenol normal şartlarda doğumum 5 mart görünüyor, şuan 36 haftalığım sezeryan istediğim için doktor 24-25 gibi yaparız dedi bende 22 olsa olurmu dedim 🤭 kabul etti ☺️
Melike0146 Edanursenol biz suan 38+3 uz ama dogum 39+1 de sancim yok hic 😊 hic de olmadi bu zamana kadar
pelinnur Bizim de az kaldı doğuma 😍 37+4 Dr bu hafta alabilirim duruma göre dedi 2.sezaryen olcak ama korkuyorum ve çok ağırlaştım bu son haftalarda çok zor geçiyor
Melike0146 pelinnur seninde azicik kalmis yahu 😊🙏🏻 korkma korkma sakin bir bebisten deneyimlisin bu daha rahat gecer umarimmn 😊
Melike0146 Cocolingo geliyiooo gelmekte olan insalllahh 😊 bizim dr 39 dan once almiyoo bnde hmn 39+1 e aldim 😊
Cocolingo Melike0146 herhangi bir açıklık vs yok ama doğum pozisyonunda ve sürekli baskı hissediyorum, çok az kaldı hem korku hem endişe hem heyecan hepsi bir arada, hem çok mutluyum çünkü sonu çok güzel olacak Allahın izniyle hemde korkuyorum 🌸
Goksinismail Melike0146 ikinci doğumum olacak merak ettigin birşey varsa şuanda da cevaplayabilirim 🥰