Efsaneuysal Seydahmet inşallah canım. Kızım 1305 e düştü sonra 1210 a şimdi maşallah 1455 olmuş dün sorduğumuzda söylediler anne sütü vermeye başlamışlardı sanırım bu hafta emmeyi denicekler
Seydahmet Efsaneuysal yaa hadi inşallah. Emiyorlar ama sürekli ve güçlü değil. Biz emzik başladık az emip yoruluyor. Yavaş yavaş gelişecek o da. Sanırım Türkiye’de tek burda var bebeğin küvöz bakımını emme çalışmalarını filan annenin sürdürdüğü. Herkes hastanede görmeye gidiyo yarım saat. Biz 24 saat beraberiz hastanede. Güzel oluyor ama çok da yorucu
Ntugba Smyyzeyrekk canım benim sağlıkla büyüt yavrunu benim prensesimde 30 haftalık doğdu 28 gündür küvezde inşallah allah'ım bize bağışlar
Efsaneuysal Seydahmet inşallah çıktıkları günleri de yazarız 😊 çok büyük sabır Allah sevdiği kullarını sınarmış buda bizim sınavımız
Efsaneuysal Seydahmet ilk zamanlara göre daha iyi çok şükür. Rop muayenesi yapıldı onu yarın öğrenicez inşallah birşey çıkmazsa sadece kilosunu tamamlamasını beklicekler sanırım çünkü hala bi tarih vermiyorlar solunumu da kendi yapmaya başlamış artık inşallah böyle devam eder çok korkuyorum tekrar tüp takılır diye. Sizin nasıl peki
Efsaneuysal Seydahmet sütüm de kesildi kesilicek daha ememeden. Yetmediği için mama istediler mama götürdük
Seydahmet Efsaneuysal bizim de dün oldu rop. İlk muayene iyi ama diğerleri nasıl olur bilemeyiz demişler. Biberon başladık biz de olmadı ciğerleri yetmedi kuzumun geri oksijene bağlanacaktı az daha. Bıraktık daha toparlanamadı morarıyor arada. Emmeden çıkış Yok ama ne yapalım on gün fazla kalsın sağlıklı olsun
Hcigdem Efsaneuysal bebeğınız çıktımı benım bebeğimde solunum sıkıntısı çekti şimdi fanus içinde oksijen alıyo ne kadar sürede düzeliyo burnundan 2 gün oksijen aldı ara verıyolarmiş burnundan oksijeni
Seydahmet Efsaneuysal benim de öyle azaldı baya günün yarısında var yarısında mama yiyor. iyi olsunlar da napalm mamayla büyüyen çok bebek var. Sağlık olsun
Efsaneuysal Seydahmet evet sağlıklı olsunlar da kalsınlar sağ Salim gelsinler sonra Allah’ın izniyle herşey iyi olur içimizi temiz tutalım
Efsaneuysal Hcigdem solunum icin boyle yaparak alistiriyolarmis fanus gibi seye hood deniyormus bu da en hafifi oluyor demek ki artik bebeginiz alisiyor cok sükür biz artik solunumu kendimiz yapiyoruz ama kilosu düsük oldugu icin daha cikmadik
Gamze612 Sebnem55 gunumuz sartlarinda 30+4 yasatilabilen bi hafta.. problem neydi canim doktorlar ne dedi
Sebnem55 Gamze612 bebegimin vucudu birden asit uretti canım.asit kana karısınca vucuduna yayılmasını engelleyememisler.asit vucuda yayılıncada malesef oğluşumu kaybettim.simdi 22+2 tekrar oğlusumu bekliyorum korku,sabır ve dua ile...
Fidan2 Smyyzeyrekk rabbim başka dert yasatmasın çok şükür sağlıklı , kucagınıza aldınız.rabbim beterınden korusun, tüm şifa bekleyen bebıslerımıze, hastalarımıza şifa versin ıhsallah.herkesi yavrusuna kavuşursun..