Smyyzeyrekk Ben emziremedimde sutum kesildi kizimda istemedi emmek ben derimki emiyorsa bebekleriniz kiymetini bilin hic emmemesi oyle kotu bisy ki😐😐
Sevdhusna Smyyzeyrekk ay inanmıyorum adiler sanki babalarının hayrına yapıyorlar geçmiş olsn canım ya
DayiogluSevgiGkhan Smyyzeyrekk sikayet etseydin sen susuyorsun oburu susuyo bunlar havaya gırıyo kendılerını ne sanıyolar onlarda anne olmamıs mı
AslimErcan Efsaneuysal Allah acil şifalar versin yengemin çocuğuda 6.5 aylık doğdu.ilk gördüm çok korkmuştum çok zayıf ve küçücüktü.Ama şimdi büyüdü normal çocuklara göre çok hiperaktif ve inanılmaz zeki bi çocuk.için rahat olsun😊😊
Efsaneuysal AslimErcan Amin inşallah. Bizde bekliyoruz bakalım teşekkür ederim Allah’ım herkesin çocuğuna sağlık versin inşallah sizin bebeğiniz ne kadar kalmıştı küvözde
Sebnem55 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.30+4 te doğum yapmıştım geçen yıl malesef 1 hafta sonra yaşam mücadelemizi kaybettik 😭şimdi 20+3 tekrar bebek bekliyorum,korkuyla geçen günler...Rabbime dua etmekten başka çare yok.Allah hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın çok zor😳😳😳
Sevdhusna Sebnem55 aamin canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı ve bor omit beraber olmayı nasip etsin dilerim
Gamze612 Sebnem55 gunumuz sartlarinda 30+4 yasatilabilen bi hafta.. problem neydi canim doktorlar ne dedi
Hnd1895 Zeynepnacar umarım bıran once cıkar kavusursunu.. Saglıklı olsunlar da bır kac gun sabredelım❤️
Efsaneuysal Seydahmet bizimde 19.günümüz 4 ağustosta doğdu bugün gördüm küvözün içine hood denen oksijen veren fanus gibi bişey koymuşlar solunumu daha düzene giremedi sanırım bugün doktoru yoktu Bilgi alamadık sizin nasıl
Seydahmet Efsaneuysal bizimki kurtuldu şükür hooddan. Sizin de çıkar inşallah. Bundan sonra küvöz içi oksijen verirler. Yavaş yavaş ayırıyorlar. Sonra yavaş yavaş kilo almaya başlıyor. Kaç gram oldu sizinki şimdi