Hasmeftun bebişin cinsiyeti erkek ☺️ Seninkinin ney? İsmi belli mi? Aslında ben kıyafetlerini falan almıştım kız demişti sonra erkek diyince hepsini iade ettim. Annemlerin kayınvalidemlerin aldığı bir şeyler var bir de bi tane kız alt üst takımı var daha önce kız dediği için almıştım onun iade süresi dolmuş geri veremedim yenidoğan onları saymazsam 0-3 ay için 1 tulum aldım, eldivenler,1-3 ay 2 takım daha çok 6-9 ve 9-12 aldım. ağız mendili, anne bebek çantası, gümüş kapak, çamaşır deterjanı, nem ölçer, bebek arabası, puset, park yatak, dolap şimdi her gün bir üründe ebebekte indirim var ya ondan alıyorum ihtiyacım olanları bunları yeni aldım ebebekten küvet seti, lif, banyo filesi, leke çıkarıcı, reflü yatağı, emzirme yastığı, korbell çöp kovası başka bir yerden de çöp poşeti aldım. Görümcem hava nemlendirici ve araba koltuğu verecek. Kuzenim de göğüs pedi ve burun aspiratörü verdi. Biz ilk hamile olunca her ay kenarı para atalım dedik sonra bir krediyle araba alma muhabbeti oldu her ay para atacağıma krediyi biraz fazla çekip kredi parasına yatırıyorum bebeğin masraflarını. Bu şekilde de toplu para olmuş oldu. Siz de durumunuz müsaitse ebebek indirimlerini değerlendirin isterseniz.