Busraaydiiin1 Kızlar kendi tahminimce mayıs sonu gibi dogumum olacak. Bebise yazlık kıyafetlermi alıyorsunuz yoksa daha çok uzun kollu mu ? Askılı kısa kollu şeyler almalımiyiz? Yoksa çok küçük olacağı için full uzun kollu vs mi giydiricez ? Neler alıyorsunuz?
Birgul Busraaydiiin1 bizim de geçen yıl 19 Mayıs son doğum tarihiydi ama 3 mayısta geldi :) ben 1-3 ay kısa kol almıştım zıbınlarını falan şort almıştım ama ilk doğduğu zamanlar için uzun kol aldım alttan bi atlet bi uzun kol zıbın bi yelek giydiriyodum. Bazı tulumları uzun kol almıştım bazılarını 1-3 ay yazlık.
Rvzel Busraaydiiin1 ilk 1 ay pamuklu uzun kol zibinlar tercih edebilirsiniz sonra sıcaklık durumuna göre hareket edersiniz 🙏
aylinn2604 Busraaydiiin1 benim 18 Mayıs gözüküyor doğumum yeni doğan takımlarını ve bir kaç tane 1-3 ay uzun kollu takım aldım diğerlerini kısa kollu zıbın ve tulum şeklinde aldım
Elfs Busraaydiiin1 benim de 30 Mayıs görünüyor doğum. Araştırmıştım doktorlardan bu konuyu, ilk 1 ay kesinlikle uzun kollu sonra zıbın ve şortla idare edebilir tabi ben Antalya’dayım burada klima çalışıyor o yüzden şort sizin oranın durumuna göre sadece zıbınla da durabilir.
Busraaydiiin1 aylinn2604 çok kararsızım ya bilmiyorum ne alacağımı. İlk 3 ay çok küçük üşür diye düşünüyorum o yüzdende kısa kollu falan alsam giydirebilirmjyim hava nasıl olur hiç bilmiyorum. Köyde oturduğum için hava mayıs ayı serin oluyor ısınmamis oluyor daha çok değişiklik gösteriyor diyebilirim. Karadeniz bölgesinde samsundayim
Busraaydiiin1 gzde355 bende tam tarihi bilmiyorum ki canım 9. Ayım mayısa denk geliyor mayıs sonu gibi büyük ihtimalle en gec haziranın başı olacak eğer erken doğum yada aksi bir durum olmazsa Allah korusun 🙏
Denizyildizi1 Tazeanneezgi Benimde mayıs hep bu konuda kararsız kalmıştım ne giydircem diye kaç haftalık oldunuz
Eda4119 Busraaydiiin1 bu konuda bende çok kararsızım mayıs sonu haziran başı gibi inşallah 3,4 takım uzun kollu diğerler hep kısa kol sırf kol zıbın tarzı sıcak olurmu yeni doğan bebek üşür diyolar ama artık doğunca bakıcaz 🤷♀️😁