Stmom Tosbiksss üstüne birsey koymuyorum , birsey dusurmeyeye dikkat ediyorum , cok sıcakken soğuk birseyle falan silmiyorum .bi yerde okumadım birinden de duymadım kendi yaptıklarım bunlar 😅
minikmucizemmmmmm Bu tarz post ben açmayı düşünüyordum iyi denk geldi. Cam ankastre set araştırıyorum profilo ve vestel arasında kaldım. Birde fırınlarda kendini temizleme özelliği varmış🤔🤔
Tosbiksss minikmucizemmmmmm ankastre fiyatları uçmuş resmen benim uyguna (4 milyar)bulabildgim ve simferin üretiminde olan bi marka diye güvencede verdi biraz bana
minikmucizemmmmmm Tosbiksss ben bir buçuk yıllık evliyim başka şehire evlendim ankastre almadı ailem. Şimdi yeni ev aldık çok şükür oraya hediye olarak biz alalım dediler ama cidden uçmuş fiyatlar ben hiç bilmiyodum😒
Ozlem2206 Tosbiksss bu konuda bilindik olmayan markaları almanızı önermem kumtel falan çok gördüm buz gibi dağılan ben siemens kullanıyorum iki yıldır gayet memnunum ama kalkıpta ocakta patlıcan falan közlemeye kalkmadım tabiki birazda sizin nasıl kullandığınıza bağlı
Deletedmom_29 Tosbiksss Arçelik cam ankastre mutfak kullanıyorum herhangi bir sorunla patlamayla karşılaşmadım canım