Halime0638 Yok yanlış anlamayın size kötü bişey demedim diyemem de herkes memnun kalacak veya herkes şikayetçi olacak diye birşey yok sonuçta siz memnunum diyorsunuz ben değilim diyorum hepsi bu. GATA eskiden askeri hastane idi ama şimdi sivil vatandaşa da açıldı ki benim eşim askeri personel bize hala öncelik var. Kuzenim iki doğumunuda orda yaptı aşırı memnun. Her ne kadar kontrolleri asistanlar yapsa da doğuma profesörler giriyor ve bir sıkıntı olmasın diye tüm önlemler alınıyor. Kızılcahamam da yeni doğan ünitesi, yeni doğan yoğun bakım ve kuvez yokmuş burdaki doktorum da tercihi bana bıraktı ama doğumu daha büyük bir hastanede yapabilirsen iyi olur dedi diye ben Ankara’da bir hastane arayışı içindeyim yoksa burdaki doktorumdan çok memnunum. Sincan lokman hekimde İbrahim bey varmış herkes ondanda cokk memnun askeri personele indirimde var ama ben Ankara gibi bı yerde devlet hastanesi şansım varken özele dünya para vermek istemiyorum hele ki şu ekonomide.. onun için her hastaneyi araştırıyorum bakalım en son neye karar verecemm