Narmina95 B1983 benmkisi 2.300olmuş bile bendede kafa yapısına göre 1hafta önde gösteriyor ama karın çevresi haftasyla uyumlu dedi bizm için önemlisi karın çevresi dedi doktor.bir sıkıntısı yok dedi tabi ben Herşeyi kafaya taktığm için kaç defa soruyorum🥴🥴🥴
B1983 Narmina95 bende sordum.kiz.bebek benimki doktorum.herkesin kafa yapisi aynimi dedi dusundum dogru benimde büyük 😁cunku boyum uzun yapili bir bayanım uzun ince olcak dedi anneler iste herseyi büyütüyoruz 🥰
Narmina95 Ozlem2206 ben aynı günü sebzeli yemek yemiştim Muhtemelen ondan olmuştu bana cok karışık sebze falan yeyince bendede oluyor
Yasecer Ağrı ve diğer şikayetlerin yanında bide şeker var bebek iri biraz dedi doktor inşallah bişey olmaz böyle olursa sezeryan dedi:(
Narmina95 Yasecer bendede şeker var yok yok maşAllah herşey var☹️😀Benmkide iri bebek haftasına göre .
Gizemmela yaren1234 yok kullanmıyorum temiz hava almak iyi geliyor camı falan açıyorum bide bazen oturur konuma yakın uyuyorum yatarken daha çok yanıyor
Narmina95 B1983 hah benm doktorda dediki Bana mı benziycek anneyle babaya benziycek dedi bende içimden sağol ya koca kafalı sensin dedim🤣🤣
edatopcu27 Narmina95 Bazen kasıklarımdaagri oluyor bacaklarima kramp giriyor ve uyku problemi yaşıyorum artık iyice agirlastik kahvaltı yi bile hazirlamak toparlamak iki saatimi alıyor oturduğum yerden hiç kalkmak istemiyorum
Elifimm1 Narmina95 mıde yanması , kaşık agrısı, bunul beraber uykusuzluk , kramplar , nefes darlığı hepsı mevcut ama bır tek sağlıklı gelsın o huzurlu olsun yeter
Aslynr Zubidubii benimde öyle alt dan çıkacakmış gibi hissediyorum. Sezeryan dikişlerim ağrıyo kasığıma baskı yapıyo sürekli tuvalete çıkma isteği